Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

showbiz

SERIJA KOJU IŠČEKUJU SRBIJA I REGION: Zavirite u PRVU EPIZODU Porodice mog oca! (FOTO)


Premijerno prikazivanje turske hit-serije koju s nestrpljenjem očekuje milionski auditorijum TV Pink zakazano je za sutra.


Ceo Balkan željno iščekuje početak emitovanja najpopularnije turske serije "Porodica mog oca" u Srbiji čije je premijerno prikazivanje zakazano za sutra uveče na Televiziji Pink.

Autor: Promo

Milionski auditorijum biće u prilici da bez daha prati uzbudljivu priču čoveku koji se zbog odluka i poteza iz prošlosti našao između svoje porodice, na kojoj mu svi zavide, i druge porodice koju je godinama skrivao. Nakon što šokantna istina ispliva na videlo, glavni junak Kemal Ipečki suočava se sa nizom problema koji će mu u potpunosti promeniti život.

Autor: TvPink Printscreen

Već u prvoj epizodi trenutno najpopularnije i najskuplje turske serije doći će do neverovatnih obrta nakon kojih će se životi svih junaka ove uzbudljive porodične priče u potpunosti promeniti, a šta vas to očekuje sutra na programu Televizije Pink pogledajte u nastavku:

Sve informacije o junacima i radnji serije "Porodica mog oca", glumačkoj postavi, ali i njihovim privatnim životima pročitajte na portalu Pink.rs.

D. T.

Komentari • 0


povezane vesti