AKTUELNO

Pevač je otkrio da je Helena veoma muzikalna i da već pokazuje interesovanje za muziku.

Aleksandar Cvetković, frontmen grupe "Tropiko bend" gostujući u emisiji "Premijera Vikend Specijal" otkrio da je njegova starija ćerka nedavno napravila svoju prvu pesmu. Sale je objasnio da ne voli da priča o svom privatnom životu, ali je ovu lepu vest morao da podeli sa gledaocima "Premijera Vikend Specijala".

Razmišljam da li da pričam o tome uopšte, jer ja ne volim da govorim o svom privatnom životu. Moram da kažem o Heleni da je jako muzikalno dete koje nema falš u svom glasu. Ona je pokupila gene i od babe i dede koji su se bavili muzikom isto. Ona je napravila svoju prvu kompoziciju pre desetak dana. Ona je otpevala neku moju melodiju na potputno drugačiji način, a ono što je ona otpevala ja sam pretočio u kompoziciju i ona ima svoju prvu pesmu ako ikada bude htela da se bavi time - rekao je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

Sale je sa Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem podelio i utiske iz "Pinkovih zvezdica" u kojima je on jedan od članova žirija.

Ima nas koji smo više emotivni i oni koji su manje emotivni. Drugačije je potpuno kada ih gledamo uživo, a drugačije je kada gledate na televiziji. Ja moram da nosim naočare jer mi smetaju reflektori - rekao je Aleksandar Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Premijera

#Sale Cvetković Tropico

#emisija

'