AKTUELNO

Iako je do sada bio blag u komentarima, kao i odnosu sa kolegama, njemu se nije svidelo ono što je rekla jedna članica žirija.

Četvrta grupa koja se večeras predstavlja je muška grupa koju čine Žarko Stanojević, Vladan Grujović, Marko Stolić i Danilo Đinović.

Žarko Stanojević iz Batočine otpevao je pesmu Harisa Džinovića "Laže me noćas ona".

Foto: TvPink Printscreen

- Žarka sam nekoliko puta slušao i po restoranima, diskotekama i svadbama, i uvek sam ga hvalio kao vrhunskog pevača, što on i jeste. To si opravdao i večeras, svaka ti čast, familijo moja - rekao je Đani.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam  Žarko, ti si meni stvarno odličan! Dobro pevaš, ti si naš maneken. Jako dobro izgledaš, dobro pevaš, fin si dečko. Svaki put kad izađeš na scenu, ja se raspilavim. Ne stvarno, ti si meni odličan - rekla je Dara Bubamara.

Foto: TvPink Printscreen

Svi članovi žirija su se složili da je Žarko odlično otpevao ovu Harisovu pesmu i da je zasluženo u ovom takmičenju.

Nakon Žarka Stanojevića, na sceni "Pinkovih zvezda" se predstavio Vladan Grujović iz Kragujevca. Vladan je otpevao "Donesi divlje mirise" od Nina.

Foto: TvPink Printscreen

- Prvo, jako mi je drago što si otpevao Ninovu pesmu, baš je lepa, podseća me na neko fino vreme. Naravno, ti si to otpevao baš dobro i baš moćno. Meni je bilo fenomenalno - rekla je Dragana Mirković.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne sviđa mi se ova matrica uopšte. Prejak mi je bas. A ti dečko mnogo dobro pevaš i za to nemam zamerke - rekla je Dara Bubamara, ali se sa njom nije složio Šaban Šaulić:

- Zašto? Joj, bubice, ubiću te kad dođem kući.

Foto: TvPink Printscreen

Ostali članovi žirija nisu se složili da je aranžman odličan i da ne razumeju zašto se Dari nije svidelo.

Autor: J. Vučić

#Dara Bubamara

#Pinkove zvezde

#Vladan Grujović

#Šaban Šaulić

#Žarko Stanojević

'