Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

showbiz

NASTUP ZBOG KOJEG JECA BALKAN! Sjajna Melika žiri Pinkovih zvezda BACILA U TRANS! (VIDEO)


Nastup šesnaestogodišnje devojčice iz Srebrenika oduševio je sve članove žirija "Pinkovih zvezda", ali i milione gledalaca širom regiona.


Posle tri izvedbe na glamuroznoj Pinkovoj sceni, usledio je nastup šesnaestogodišnje Melike Moranjić iz Srebrenika o kojem će milionski TV auditorijum govoriti narednih dana.

Autor: TvPink Printscreen

Ona je otpevala zahtevnu baladu Jelene Tomašević "Melanholija" i naježila članove žirija "Pinkovih zvezda", koji su bili oduševljeni njenom interpretacijom.

Autor: TvPink Printscreen

- Ja sam još pod utiskom, priznajem. Ti nas uvek baciš u neki trans, neko posebno stanje, ne znam kako to da objasnim. Sjajno, nemam reči - rekla je Dragana koja nije mogla da pronađe adekvatne reči kojima bi opisala Melikin talenat.

Autor: TvPink Printscreen

Radiša Trajković Đani večeras je prvi put čuo kako peva Melika, a ni on, kao ni Dragana, nije znao na koji način da prokomentariše njen nastup.

Autor: TvPink Printscreen

- Ja te prvi put slušam, a tako je lepo, umiljato... Bez komentara. Familija prava - u svom stilu rekao je Đani.

Melika i Tanja Nikolić Cukić su se direktno prasirale u četvrti krug, dok su Marijana Kankaraš i Dragana Purić ponovo "ukrstile koplja".

Autor: TvPink Printscreen

Više sreće imala je Marijana koja je dobila većinu glasova članova žirija i obezbedila prolazak u narednu fazu takmičenja, dok je Dragana napustila takmičenje.

Autor: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

Komentari • 0


povezane vesti