Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

showbiz

HAOS VEĆ NA POČETKU! Šaban dizao noge, Maja BRUTALNO isprozivala Zoricu Brunclik! (VIDEO)


Početak novog izdanja "Pinkovih zvezda" nije mogao da prođe bez međusobnih prozivki članova žirija.


U prvoj grupi večerašnjih takmičara u "Pinkovim zvezdama" nastupaju devojke, a led je probila " Tanja Nikolić Čukić koja je otpevala pesmu "Ciganine, ti što sviraš", što je iznenadilo Šabana Šaulića.

Autor: TvPink Printscreen

- Otkud sad to?! Ti si uvek pevala neku drugu vrstu muzike? Pa ti, znači, sve znaš lepo da pevaš! Retko ko tako može od starijih pevača da otpeva - rekao je Šaban, koji je u znak oduševljenja tokom Tanjinog performansa dizao noge, otkrio je Milan Kalinić.

Autor: TvPink Printscreen

Sa njim je bila saglasna i Dara, koja nije mogla da sakrije da ju je šokiralo Šabanovo ponašanje.

Autor: TvPink Printscreen

- Jako si lepo otpevala, prosto si me iznenadila. Znam kako si se oblačila, koje si pesme pevala, više mi se sviđa ovaj stil. Trudiš se da dođeš do finala - rekla je ona i istakla da je ispunjena pozitivnom energijom zbog Đanijevog dolaska na mesto Zorice Brunclik, a onda se nadovezala i Maja Nikolić.

Autor: TvPink Printscreen

- Konačno smo iz parlamenta prerasli u šou program - rekla je Maja i "bocnula" Zoricu, za koju misli da je svojom ozbiljnošću kvarila zabavu u "Pinkovim zvezdama".

Druga po redu nastupila je Marijana Kankaraš iz Bara, koja se predstavila hitom "Dani su bez broja" grupe "Magazin".

Autor: TvPink Printscreen

- Super si u visinama, pucaš kako treba. Sve je super - sažet je bio Đani, dok je Maja rekla da je kandidatkinja otpevala bolje od Jelene Rozge, originalnog izvođača.

Autor: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

Komentari • 0


povezane vesti