AKTUELNO

Početak novog izdanja "Pinkovih zvezda" nije mogao da prođe bez međusobnih prozivki članova žirija.

U prvoj grupi večerašnjih takmičara u "Pinkovim zvezdama" nastupaju devojke, a led je probila " Tanja Nikolić Čukić koja je otpevala pesmu "Ciganine, ti što sviraš", što je iznenadilo Šabana Šaulića.

Foto: TvPink Printscreen

- Otkud sad to?! Ti si uvek pevala neku drugu vrstu muzike? Pa ti, znači, sve znaš lepo da pevaš! Retko ko tako može od starijih pevača da otpeva - rekao je Šaban, koji je u znak oduševljenja tokom Tanjinog performansa dizao noge, otkrio je Milan Kalinić.

Foto: TvPink Printscreen

Sa njim je bila saglasna i Dara, koja nije mogla da sakrije da ju je šokiralo Šabanovo ponašanje.

Foto: TvPink Printscreen

- Jako si lepo otpevala, prosto si me iznenadila. Znam kako si se oblačila, koje si pesme pevala, više mi se sviđa ovaj stil. Trudiš se da dođeš do finala - rekla je ona i istakla da je ispunjena pozitivnom energijom zbog Đanijevog dolaska na mesto Zorice Brunclik, a onda se nadovezala i Maja Nikolić.

Foto: TvPink Printscreen

- Konačno smo iz parlamenta prerasli u šou program - rekla je Maja i "bocnula" Zoricu, za koju misli da je svojom ozbiljnošću kvarila zabavu u "Pinkovim zvezdama".

Druga po redu nastupila je Marijana Kankaraš iz Bara, koja se predstavila hitom "Dani su bez broja" grupe "Magazin".

Foto: TvPink Printscreen

- Super si u visinama, pucaš kako treba. Sve je super - sažet je bio Đani, dok je Maja rekla da je kandidatkinja otpevala bolje od Jelene Rozge, originalnog izvođača.

Foto: TvPink Printscreen

D. Tanasijević

#Maja Nikolić

#Marijana Kankaraš

#Pinkove zvezde

#Tanja Nikolić Čukić

#pevač

#pevačica

#Šaban Šaulić

'