AKTUELNO

Beskrajno mnogo uživam kada je neko toliko talentovan - rekla je Goca.

Poslednji se za večeras predstavio Roko Blažević (15) pesmom ''Superstition''.

Roko je posle prve otpevane numere dobio četiri glasa, a svoju stolicu nije podigla samo Leontina što je Gocu izbacilo iz takta, pa je negodovala, a čak je i zapretila koleginici.

Ne razumem zbog čega smo prethodnoj takmičarki svi odmah ustali, a njemu nismo. Ma kakva drama, sada ću stvarno da je prebijem - odbrusila je Goca, nakon čega je Leontina podigla svoju stolicu.

Foto: Printscreen

Roko je za drugu numeru odabrao ''Poljubi me'' Nine Badrić. Roko je tokom nastupa izazvao erupciju emociju, a Goca Tržan nije mogla da zadrži suze, te je zaplakala.

Foto: Printscreen

Roko razbija - rekla je Jelena, dok je Goca tražila maramicu da obriše suze.

Foto: Printscreen

Nina Badrić treba da bude ponosna na ovakvu izvedbu njene pesme, ako ne gleda ja ću joj poslati snimak. Nikada nisam čula da muškarac peva žensku pesmu na ovakav način. Svaka ti čast, oduševio si me - rekla je Jelena.

Foto: Printscreen

Nešto se desi kad ti izađeš na binu, bar kada sam ja u pitanju. Kad pevaš neku baladu mene lično pogodiš tamo gde sam najtanja. Ne možeš da zamisliš koliko sam srećna kad čujem ovakvo pevanje. Beskrajno mnogo uživam kada je neko toliko talentovan - rekla je Goca.

Autor: M. K.

#Roko Blažević

'