AKTUELNO

Dobro pevaš, snažan ti je glas, tačno je sve, dobra ti je dinamika, dobar je drajv i kretnje na sceni - poručila je Leontina takmičarki.

Treća se za večeras predstavila Sofija Đekić (12) pesmom Marije Šerifović ''Podseti me''.

Foto: Printscreen

Ona je posle prve otpevane numere dobila četiri glasa od stručnog žirija.

Dobro pevaš, snažan ti je glas, tačno je sve, dobra ti je dinamika, dobar je drajv i kretnje na sceni. Sve je dobro osim impostacije, probaj da to ispraviš u narednoj pesmi - poručila je Leontina Sofiji posle prvog nastupa.

Foto: Printscreen

Sofija je za drugu numeru odabrala ''Loše vino'', a članove žirija je ovaj njen izbor poprilično iznenadio. Međutim, Goca Tržan se ni posle druge numere nije podigla, pa je Sofija dobila ukupno četiri glasa i ide u baraž gde će se boriti za prolazak u sedmi krug takmičenja.

Ne prija mi ta estetika pevanja. Takva estetika ide na pesmu kao što je ''Đelem đelem'', ali ne na ovakvu pesmu. Ti imaš moćan, veliki glas, ali nije fora da pevaš visoko, ja sam u jednom trenutku morala da izvadim slušalice iz uha jer mi nije prijalo - rekla je Goca.

Foto: Printscreen

Izbor pesama je fenomenalan. Ti imaš taj etno motiv u pevanju i probaj da ga usavršiš i da ispraviš sve te greške. Samo napred, meni si bila fantastična - poručio je Sergej Sofiji.

Foto: Printscreen

Autor: M. K.

#Pinkove zvezdice

#Sofija Đekić

'