Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

showbiz

PRINCEZA: Perfektna Mila dobila nesvakidašnji kompliment od Leontine! (VIDEO)


Ogroman napredak se vidi u tvom pevanju, baš je bilo uživanje gledati te i slušati - rekla je Jelena.


Druga se za večeras predstavila Mila Stamenović (11) pesmom ''Eye of the tiger''. Već na prve taktove ove numere, svoju stolicu je podigla Goca Tržan koju je ovaj Milin izbor veoma obradovao.

Autor: Printscreen

Posle prve otpevane numere, Mila je dobila četiri glasa stručnog žirija.

Dobro si ti to izgurala. Ovo nije uopšte laka pesma, svaka čast na hrabrosti - rekao je Sale Tropiko.

Mila je za drugu pesmu odabrala numeru ''Princeza'', a njoj su se na sceni pridružili članovi plesnog kluba ''Dance Factory'' koji su svojim plesom upotpunili ovaj nastup.

Srce nije izdržalo, taster se pritisnuo - odrecitovao je Sergej koji je dao svoj glas Mili, a ona se sa pet glasova plasirala direktno u sedmi krug takmičenja.

Autor: Printscreen

Bila si super, nisam ustao posle prve pesme da bi video šta će se desiti. U prvoj pesmi si se dobro snašla, kao i u drugoj. Budi slatka i nasmejana i vidimo se u sedmom krugu. Sve je bilo pet - poručio je Ćetković.

Autor: Printscreen

Čini mi se da si dosta radila. Tvoja dikcija je bila perfektna oba puta. Bila si sugestivna sve vreme. Ogroman napredak se vidi u tvom pevanju. Celokupan utisak je perfektan. Baš je bilo uživanje gledati te i slušati - rekla je Jelena.

Autor: Printscreen

Jedan veliki plus za tvoj glas koji je veoma zdrav. Zdravo je pozicioniran i to mi se veoma dopada. Retko zdrav dečiji glas - rekla je Leontina, a onda je posavetovala Milu kako da poboljša pevanje.

Autor: M. K. 

Komentari • 0


povezane vesti