Info
ZABAVA
globaltel

showbiz

VEĆ NAŠLA ZAMENU FILIPU? Marija Ana progovorila o VEZI sa PEVAČEM! (FOTO)


Iskreno, baš mi je simpatičan i zanimljiv, ima ''ono nešto'' i odmah mi je privukao pažnju. Ne smeta mi što je mlađi od mene - kaže bivša farmerka za Pink.rs.


Izgleda da bivša farmerka Marija Ana Smiljanić ne gubi vreme, pa je tako, tek što je raskinula desetomesečnu ljubavnu romansu sa Filipom Đukićem, već našla novog potencijalnog emotivnog partnera.

Autor: E-stock/Danijel Milutinović

Naime, kako saznajemo, Smiljanićeva se na jednom nastupu u Boru poprilično zbližila sa pevačem Lapsus benda, Emirom Aličkovićem, a između njih su odmah sevnule varnice.

Vidimo se ^^ 24.02. Club LAV St. Gallen 25.02. Club SCENA Frankfurt

A post shared by Emir Aličković (@emiralickovicprivate) on

Marija Ana i Emir su se dopali jedno drugom na prvi pogled. Odmah nakon upoznavanja između njih su sevnule varnice. Oni su razmenili brojeve telefona i ostali u kontaktu. Čuju se svaki dan, a Marija Ana deluje veoma zaljubljeno. Nakon raskida sa Filipom trebao joj je neko pažljiv u normalan, a Emir je baš takav - rekao je izvor blizak pevačici za Pink.rs.

Marija Ana se brže-bolje posle upoznavanja u Boru fotograisala sa Emirom, a u opisu slike na društvenoj mreži je stavila srce, pa su odmah svi posumnjali da su na ovaj način obelodanili ljubavnu romansu.

A post shared by Marija Ana (@marija_ana_smiljanic) on

Kako bismo proverili ove navode kontaktirali smo bivšu farmerku koja još ne želi da obelodani vezu sa kolegom, ali ne krije da između njih postoji nešto.

Autor: Instagram

Nedavno smo Emir i ja zajedno nastupali u jednom klubu u Boru gde smo proveli ceo dan i gde smo prespavali. Imala sam priliku da se upoznam sa njim i da se lepo ispričam. On je super momak, na mestu. Iskreno, baš mi je simpatičan i zanimljiv, ima ''ono nešto'' i odmah mi je privukao pažnju. Ne smeta mi što je mlađi od mene. Nisam sada za neku ozbiljnu vezu, ali nikad se ne zna... Možda se ipak između nas rodi velika ljubav - kaže bivša farmerka za Pink.rs.

Autor: Instagram

Autor: M. K.

Komentari • 0


povezane vesti