AKTUELNO

Portir Voja dobija specijalan zadatak.

Serija koja je očarala sve generacije i pridobila milionsku publiku TV Pink – „Preživeti Beograd“ donosi nove dogodovštine mladih junaka, poteklih iz pera Đorđa Milosavljevića, u režiji Đorđa Stanimirovića.

Večerašnja epizoda počinje u čitaonici Filozofskog fakulteta, gde Jablan (Nemanja Rafailović) vredno uči. Tišinu prekida galama i dreka. Jablanov stric Gorun (Slaviša Čurović), pošto je nesmotreno i bezobzirno poremetio red i mir čitaonice, izvodi svog sestrića na ručak. Crnogorac Gorun, nesvršeni student, snalažljivi tip, potrudiće se objasni Jablanu kojim putem treba da ide da bi uspeo u Beogradu.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa iz Studenjaka odlazi kod Žanka (Dejan Maksimović) na ručak. U predivnom ambijentu vile na Dedinju, oni će ipak iskusiti nešto što nisu očekivali... Hoće li to poremetiti njihove tek uspostavljene odnose?

Foto: TvPink Printscreen

Stevan (Nikola Šurbanović) po svaku cenu želi da dođe po Nevenu (Tamara Šustić) u Beograd. Na nagovor oca, ona pristaje, iako nerado, besna jer je svesna da ne može da utiče na komplikovane odnose između njihove dve porodice. U kancelariji Stevanovog oca Vojina (Boris Pingović), u razgovoru sa njim, Nevena će saznati nešto što će je naterati da se zamisli... da li je ipak napravila grešku odbijajući Stevana od sebe?

Foto: TvPink Printscreen

Možda bi ipak mogli da pokušaju ponovo... Marina (Bojana Stojković) za to vreme kuje nove planove, u koje će ovoga puta uvući i domskog portira Voju (Branko Janković).

Autor: Pink.rs

#serija

'