AKTUELNO

Nastavlja se serija uspešnih rezultata za najgledaniju televiziju u Srbiji.

Pored toga, što je u danu iza nas TV Pink ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca, među kojima se najviše ističu grupe gledalaca urbanih sredina, starosti od 18-49 godina, kao i među publikom ženske populacije.

Da je u pitanju apsoultna dominacija naše televizije, dokaz je i to što je među 12 najgledanijih formata u danu, na zvaničnoj top listi agencije Nilsen, osam Pinkovih.

Najgledanija emisija svih komecijalnih emitara, i ubedljivo najgledaniji igrani program sa publikom od približno 1.200.000 je "Crveni mesec". Gotovo svakog radnog dana, 25 odsto auditorijuma prati zaplete u ovom istorijsko-ljubavnom spektaklu.

Foto: TV Pink Printscreen

Odmah sledi i ostali serijski program. Serije inostrane produkcije: "Elif", "Njena sudbina", "Dženetine suze" i "Ljubav iz osvete" su u samom vrhu zvanične top liste.

Približno 23 odsto auitorjuma pratilo je "Brak na neviđeno“ koji se sa 23 odsto udela u gledanosti našao među top šest formata, dok je verna pinkova publika pratila i početak nove sezone "Trenutka iz sna" koji je u novoj sezoni pratilo 26 odsto auditorijuma u večernjem terminu. Uspešni rezultati su i kada govorimo o formatima naše informativne redackije.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera je pinkov "Nacionalni dnevnik", dok je 21 odsto auditorjuma bilo uz "Popodenvni dnevnik“. Nova emsiija TV Pink 24časa sa Dušicom već prati verna pinkova publika, pa je tako u danu iza nas, u trajanju svog emitovanja ubedljivo gledanija od sličnih sadržaja drugih emietera.

Foto: Pink.rs

Pored toga, jutarnji program "Novo jutro", tradicionalno je već ubedljivo najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Draga publiko hvala vam na ovako impozantnim rezultatima. Ostanite i dalje uz vaš Pink!

#Gledanost

'