AKTUELNO

Treći dan ove nedelje, Televizija Pink je ubedjivo najgledaniji emiter u Srbiji. Iako je drugoplasirani Javni servis Srbije ostavio iza sebe, Pink je ostvario rezltata veći od udela gledanosti svih ostalih komercijalnih emitera zajedno.

Naša televizija najgledanija je i u grupama gledalaca ženske i urbane populacije, kao i među gledaocima starosti od 18-49 godina.

Na zvaničnoj top listi najgledanijih formata u danu, među 10 najgledanijih, našlo se šest Pinkovih, govore zvanična istraživanja gledanosti agencije Nilsen.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji serijski program svih emitera u danu iza nas sa 1.200.000 gledalaca je "Crveni mesec“ , pinkova serija koja u drugoj nedelji emitovanja nastavlja lidersku poziciju sa fantastičnim rezultatima.

Foto: TV Pink Printscreen

Tradicionalno, među pet najgledanijih emisija, sa nešto više od 1.000.000 gledalaca je "Paparazzo Lov" koji je u danu iza nas, ubedljivo najgledanija zabavna emisija. Slede serije inostrane produkcije: "Elif","Njena Sudbina", "Dženetine suze" i "Ljubav iz osvete".

Foto: RTV Pink/Promo

Među deset najgledanijih emisija u danu je i naša centralna informativna emisija "Nacionalni dnevnik" sa 22 odsto udela u gledanosti, što je svakako najgledanija informativna emisja svih komercijalnih emitera, dok je "Novo Jutro" najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Foto: Pink.rs

Sa neverovatnih 23 odsto udela u gledanosti i visoka pozicija na top listi, takođe tradicionalno za "DNK", dok je neverovatnih 28 odsto publike dan završilo uz "Zadrugu-Pitanja Gledalaca".

#Gledanost

'