AKTUELNO

Obaramo sve rekorde!

Nova televizijska sezona gledaocima je donela brojna iznenađenja, a novine u našem programu, našoj televiziji neverovatne rezultate. Kao medijski lider već gotovo 25 godina, u drugoj nedelji ovog meseca Pink je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji.

Foto: e-stock agency

Zvanični rezultati gledanosti agencije “Nilsen”, pokazuju da je Pink u subotu najgledanija televizija u Srbiji, dok je u udarnom prime time terminu, gotovo dvostruko gledaniji od drugoplasiranog Javnog servisa Srbije. Pored značajno boljih rezultata u ukupnom broju gledalaca, naša televizija gledanija je u posebnim grupama gledalaca, dok je neverovatan učinak svih grupa znatno veći u udarnom teminu.

U nedelji “premijera” naši gledaoci svakog radnog dana prate novu autorsku emisiju Dušice Spasić “24 časa”. Pored novina u informatvnoj redakciji, najveća iznenađenja tim televizije Pink predstavio je u okviru novog domaćeg igranog programa.

Foto: RTV Pink

U nedelji koju privodimo kraju TV Pink počela je sa emitovanjem istorijsko-ljubavnog spektakla „Crveni mesec“. Prvu epizodu Pinkove serije pratilo je neverovatnih 1.600.000 gledalaca, dok značajan deo auditorijuma svakog radnog dana prati nove zaplete. "Crveni mesec" je ubedljivo najgledaniji serijski program u ovoj nedelji.

Foto: Promo.

Još jedno iznenađenje kada govorimo o igranom progamu je serija „Preživeti Beograd“, koja je u subotu doživela premijeno emitovanje. Pored apsolutno ubedljivih i dominantnih rezultata od 24% udela u gledanosti, prva epizoda serije ubedljivo je najgledanija emisija. Novu seriju Contrast studia i TV Pink „Preživeti Beogad“ pratila je ženska, muška populacija, publika iz urbanih sredina kao i starosti od 18-49 godina, dok je u kategoriji gledalaca iz prestonice dvostruko gledaniji od Javnog servisa Srbije.

Foto: Promo, Pink.rs

Nema sumnje da Srbija prati igrani program TV Pink. U samom vrhu gledanosti, našli su se i serije inostrane produkcije: „Njena sudbina“, „Dženetine suze“, „Ljubav iz osvete“.Pored igranog programa, dobre rezultate u danu iza nas beleže: centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“, talk show Sanje Marinković „Magazin IN“, apsolutno dominantan u repiznom terminu „Paparazzo lov“, „Zadruga- Izbacivanje“ kao i direktna uključenja u Zadrugu.

Ovde nije kraj brojnim programskim iznenađenjima koje je TV Pink pripremila za svoje verne gledaoce. Mi smo srećni što novih 25 godina uspešnog medijskog liderstva nastavljamo ubedljivo!

Autor: Pink.rs

#Gledanost

'