separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PETA EPIZODA 'CRVENOG MESECA' SE NE PROPUŠTA! Večeras PADAJU MASKE Baumenovih! Jedna od najvećih tajni biće RAZOTKRIVENA (VIDEO)


Kakvi se planovi kuju iza Nikolinih (Miloš Đurović) leđa, saznaćemo u večerašnjoj epizodi serije „Crveni mesec“, koja iz večeri u veče od 21 čas na TV Pink okuplja milionsku publiku.


Nikola će se naći u nezavidnoj situaciji. Prvi ađutant princa Aleksandra (Mihajlo Jovanović) Panta Draškić (Vladislav Mihajlović) upozorava ga da su potpukovnik Apis (Slaviša Čurović) i Jovan Ružičić (Bojan Lazarov) već razgovarali sa Njegovim visočanstvom, a da se samo on čeka. Uz to, Apis i Jovan su i u kafani govorili o Nikoli, njihovo poverenje u njega nije na sigurnim nogama. Nešto od toga dospeva i do Teodore (Mina Milićević), koja počinje suze da roni od straha da njen otac Jovan ne raskine veridbu zbog političkih neslaganja sa Nikolom.

Autor: TV Pink Printscreen

Ipak, mnogo lepše o mladom oficiru govori Sofija Baumen (Ivana Dudić), koja svojoj baki Nataliji (Olga Odanović) ponovo objašnjava kako joj je srce stalo kada ga je videla i da jedva čeka novi susret. U kući Baumenovih mnogo je tajni, a jedna, vezana za Mariju (Nina Grahovac) biće otkrivena večeras sa dolaskom misterioznog Pavla Dimitrovića (Srđan Karanović).

Autor: TV Pink Printscreen

Drama dobija zaplet, sve je interesantnije i zato ne propustite da i večeras budete deo milonske publike TV Pink koja je od 21 čas uz seriju “Crveni mesec”.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti