separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

UNAKAZIO SAM SEBE ZA CEO ŽIVOT: NAJEŽIĆE VAS bolna ispovest Darka Lazića u MAGAZINU IN! (VIDEO)


Otvorio je dušu u studiju Sanje Marinković i priznao sa kakvim se sve posledicama suočava nakon stravične saobraćajne nezgode u kojoj je jedva izvukao živu glavu.


Sanja Marinković, autorka i voditeljka "Magazina In", i ove subote u dobro poznatom terminu družiće se sa svojom vernom publikom na Pink televiziji, gde su joj u gostima bili Darko Lazić, Marko Miljković, Ana Bekuta, Jelena Trivan i Marijana Mićić.

Autor: TvPink Printscreen

I ovog puta voditeljka je sa gostima razgovarala o muško-ženskim odnosima, ali i njihovim pritvatnim životima i sudbinama koje vas neće ostaviti ravnodušne. Jedna od priča jeste vezana za folk pevača Darka Lazića, koji je umalo nastradao u saobrćajnoj nezgodi koju je sam izazvao prošle godine. Ozbiljne zdravstvene posledice još uvek ima, a iz svega lošeg što mu se desilo izvukao je i određene pouke.

- Ti si u trenutku kada si imao najveći konto u banci bio sam? - upitala ga je Sanja.

Autor: TvPink Printscreen

- Bio sam... Tako je - saglasan je bio Darko, koji je potvrdio i Sanjinu pretpostavku da se često osećao kao trofej za pokazivanje.

Na konstataciju voditeljke da je svoje greške skupo platio, Darko je zaključio:

Ja sam svoje grehe platio do kraja života... Ali, najviše me boli sada kada mi neko kaže: "Dobro, kada ćeš više da platiš kaznu?". Pa, šta će mi veća kazna, unakazio sam sebe za ceo život.

Autor: TvPink Printscreen

Njegovo priznanje inspirisalo je i Jelenu Trivan, koja mu je udelila korisan savet.

- Ja ću da ti kažem jednu poslovicu, da je zapamtiš do kraja života - ko radi šta hoće, dočeka šta neće. Nikad nemoj da radiš šta hoćeš.

Autor: TvPink Printscreen

Ne propustite novo izdanje emisije "Magazin In" u subotu, 12. oktobra, u 17 sati na TV Pink!

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti