separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Prve dve epizode serije `PREŽIVETI BEOGRAD` već su osvojile srca publike! VERA NAS JE DOVELA DO USPEHA (FOTO+VIDEO)


Serija "Preživeti Beograd" na programu TV Pink od 12. oktobra u 21 čas


Predstavnici beogradskih medija juče su u bioskopu „Takvud“ pretpremijerno videli prve dve epizode serije „Preživeti Beograd“, koja će od subote, 12. oktobra biti prikazana na najuspešnijem komercijalnom emiteru u Srbiji – TV Pink. Krčkana u zajedničkoj produkciji ružičaste televizije i „Kontrast stidiosa“, snimana po dramskom tekstu jednog od najcenjenijih srpskih scenarista Đorđa Milosavljevića, i u režiji mladog Đorđa Stanimirovića, serija „Preživeti Beograd“ već sa prvim prikazivanjem osvojila je srca publike.

Dinamična, emotivna i šarmantna priča okupila je mladu glumačku podelu, koju predvode četiri mlade dame - Tamara Šustić, Nina Nešković, Bojana Nešković i Lenka Petrović, kao i njihovi partneri u seriji - Dejan Maksimović, Nikola Šurbanović, Nemanja Rafailović i Lazar Nikolić. Pored njih, u seriji igraju i velikani domaće scene, kao što su Mira Banjac, Milena Pavlović, Isidora Minić, Igor Đorđević, Aleksandar Srećković Kubura, Dara Džokić i drugi.

Autor: J. Simonović

Dolazak u veliki grad iz malog mesta i život u studentskom domu okosnica su ove priče, koja će nam ujedno prikazati i društvene okolnosti u kojima se mladi danas bore za svoju budućnost.

Od 12. oktobra nas očekuje jedna vrlo interesantna serija o mladim ljudima koji su došli u Beograd, da ga prežive, a videćete da li će to i uspeti – najavio je radnju serije mladi glumac Lazar Nikolić nakon jučerašnje novinarske projekcije.

Među glavnim junakinjama je i Lenka Petrović, kojoj je ovo prva velika uloga. Ona o seriji kaže:

Rođena sam u Beogradu, ali mislim da sve to zavisi od toga kako ko doživljava ovaj grad. Ne mislim da je teško, samo je pitanje kako se ko u tome snađe.

Autor: J. Simonović

Iako produkcija “Kontrast studios” stoji iza ovog projekta, slavni Radoš Bajić ovoga puta je prepustio i režiju i scenario drugima, i prihvatio se male, simpatične uloge deke jedne od studentkinja koja iz rodnog sela odlazi u Beograd. On juče nije mogao da sakrije oduševljenje nakon odgledane prve dve epizode sa delom ekipe i predstavnicima medija.

Koliko sam zadovoljan, vidi se na mom licu – priznao je Bajić. - Kada smo odabrali dramski tekst Đorđa Milosavljevića i kada smo Nedeljko i ja našem partneru i prijatelju, gospodinu Željku Mitroviću, predstavili ideju da napravimo ovu seriju, on se složio jer u ovo sve veruje.

Autor: J. Simonović

Vera, ali i entuzijazam i posvećenost, doveli su do realizacije serije koja će od naredne subote, jednom sedmično, biti pred publikom TV Pink tačno u 21 čas, da onim starijim gledaocima probudi sećanja na prošle dane, a mladima da smernice kako “Preživeti Beograd”.

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti