separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO! UPRAVO NA TV PINK počinje prva epizoda serije 'Crveni mesec'! OVO JE SPEKTAKL JEDNE EPOHE!


Nešto će se promeniti!


Upravo je na Pink-u počelo emitovanje prve epizode serije "Crveni mesec". Ovo je inače najveći i najambiciozniji projekat naše kuće. Brižno pripremana i dugo očekivana serija “Crveni mesec”, snimana je u produkciji TV Pink i njenog vlasnika i vizionara Željka Mitrovića, a po scenariju i u režiji Romana Majetića.

Autor: TV Pink Printscreen

Snažna ljubavna priča koja se odvija u Srbiji nakon Balkanskih ratova, u periodu velikih socijalnih promena, već u prvoj epizodi nam dočarava život prestonice tog doba. Kroz miks ljubavnog i istorijskog žanra upoznajemo tri porodice – Stanimiroviće, Ružićiće i Baumanove

Na početku serije glavni junak Nikola Stanimirović, koga maestralno tumači Miloš Đurović, vraća se u porodični dom kao pobednik iz Balkanskih ratova. Dočekuju ga ponosna majka Jelka (Tatjana Venčelovski), otac Stojan (Aleksandar Srećković Kubura), ugledni beogradski advokat angažovan u politici, i mlađa sestra Milica (Andrea Ržaničanin).

Autor: Jelena Simonović

Očekuje ga i verenica Teodora Ružičić (Mina Milićević), sestra njegovog najboljeg prijatelja i ratnog druga Petra (Ljubomir Bulajić) i ćerka ambicioznog oficira kraljeve vojske i “crnorukaša” koji je učestvovao u majskom prevratu, Jovana Ružičića (Bojan Lazarov). 

Povratkom u rodni grad kao hrabri oficir koji se istakao u ratnim dejstvima, Nikola dobija službu u pratnji mladog regenta Aleksandra Prvog Karađorđevića (Mihajlo Jovanović), a prvi zadatak mu je da bude uz njega tokom bala kojim Srbija proslavlja povratak dela teritorije izvojevane pobedom u Balkanskom ratu.

Autor: Jelena Simonović

Njegov prvi radni dan donosi mu velike promene u život. Na bal stižu svi viđeniji ljudi tog doba, a sa njima i predstavnici austrougarske monarhije, porodica Bauman Otto (Dragan Marijanović), austrijski vojni ataše, predstavnik tvrdokorne austrijske politike koju predstavlja car Franjo Josip i, njegova supruga srpskog porekla Marija (Nina Grahovac) i njihova lepa, samosvesna, inteligentna, obrazovana i po mnogo čemu atipična devojka za to vreme - Sofija Bauman (Ivana Dudić).

Kako će se ta ljubav odvijati, ali i šta je Srbija očekivala, a šta dobila u tim prelomnim godinama pred Prvi svetki rat, pratite od večeras, svakog radnog dana od 21 čas na TV Pink.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti