separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OSTALO JE JOŠ SAT VREMENA DO PRVE EPIZODE: Ivana Dudić i Miloš Đurović ne skrivaju uzbuđenje, evo šta kažu pred početak emitovanja serije 'Crveni mesec'!


Večeras počinje sa emitovanjem serija "Crveni mesec".


U emisiji "24 časa" koja je na programu svakog radnog dana od 17:30h, kod voditeljke Dušice Spasić, ovog popodneva, nekoliko sati pre prve epizode serije "Crveni mesec" gostovali su reditelj Roman Majetić i glumica Ivana Dudić.

Autor: TV Pink Printscreen

Inače, brižno pripremana i dugo očekivana serija “Crveni mesec”, snimana je u produkciji TV Pink i njenog vlasnika i vizionara Željka Mitrovića, a po scenariju i u režiji Romana Majetića.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja mogu da kažem da sam zadovoljan. Ovo je i moj najambiciozniji projekat. Projekat u koji je uloženo za scenografiju i kostime kao nikada pre. Mi smo napravili ceo mali Beograd. To je preko 6500 kvadratnih metara samo scenografije na otvorenom, plus toliko i u studiju, plus smo imali i još nekoliko lokacija na kojima smo snimali. Ljudi će po prvi put da vide kako se stvarno tada živelo - izjavio je Roman.

Autor: TV Pink Printscreen

Mi glumci smo samo imali zadovoljstvo i mogućnost da uživamo, da naučimo tekst, da pratimo liniju svojih likova. Sofija i Ivana imaju mnogo dodirnih tačaka. Sve više i više kako odmiču epizode. Dešava se zabranjena ljubav - pričala je Ivana u emisiji 24 časa.

Autor: TV Pink Printscreen

Kasnije u "Nacionalnom dnevniku" kod Tanje Rađenović gostovao je glumac Miloš Đurović. Đurović je kazao da mu je bila čast što je dobio glavnu mušku ulogu, i da se nada da je opravdao ukazano poverenje.

Autor: TvPink Printscreen

Uzbuđenje je veliko. Ringla je povećana na trojku. Jedva čekam da krene emitovanje serije. Moji utisci su jako pozitivni. Miran sam, srećan sam, jer ovo je moja prva glavna uloga. Zemlja pokušava da se izvuče iz krize te 1913. godine. Akcenat je na ljubavnoj priči dvoje mladih – rekao je Đurović gostujući u Nacionalnom dnevniku Pink televizije.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti