separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VEČERAS ZADRUGARE OČEKUJE NEVIĐENI SPEKTAKL: Posle vanrednog ubacivanja, u Zadrugu STIŽE I ON! Svi će biti ODUŠEVLJENI, napraviće PRAVI HAOS!


Njegovom dolasku svi će se obradovati!


Uzbudljiva je noć u "Zadruzi" pred učesnicicima najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, samim tim i pred gledaocima TV Pink! Naime, u 22h počinje vanredno ubacivanje tokom kojeg će se u Belu kuću useliti, kao što je ranije najavljeno, poznati folk pevač Miloš Bojanić, kog zadrugari ni u najluđim snovima ne očekuju. Međutim, tu nije kraj spektakularnim iznenađenjima!

Autor: Bojan Vuković, Pink.rs

Odmah posle emisije "Amidži šou" u velelepnom gradu u kojem zadrugari žive od 6. septembra biće organizovana žurka tokom koje će rijaliti zvezde zabavljati jedan od najpopularnijih di-džejeva na ovim prostorima - Vladimir Arsić, poznatiji kao di-džej Arsa!

Njega zadrugari uvek dočekaju raširenih ruku, budući da je svima poznato da se uvek postara da uz pomoć najpopularnijih svetskih i domaćih hitova atmosferu dovede do usijanja i zadrugarima priredi provod za pamćenje što će, bez sumnje, uraditi i večeras.

Očekuje nas još jedna spektakularna noć u "Zadruzi" - ostanite uz program TV Pink!

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti