separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

EKSKLUZIVNO U MAGAZINU IN! JA SAM SE DANIMA OSEĆALA KAO DA MI JE NEKO UMRO, A ON JE VEĆ KRENUO DALJE... Anabela u potresnoj ispovesti otkrila detalje razvoda od Andreja Atijasa! (VIDEO)


Smogla je snagu da progovori o bolnoj temi u emisiji ''Magazin In''.


Ovog subotnjeg popodneva u emisiji ''Magazin In'' autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostiće pet poznatih dama. Naime, Sanja će o aktuelnim temama govoriti sa pevačicama Nadom Obrić, Radom Manojlović, Teodorom Džehverović i Anabelom Bukvom, kao i glumicom Vjerom Mujović.

Autor: TV Pink Printscreen

Anabela se nedavno razvela od Andreja Atijasa, a sada je smogla snagu da stane pred kamere i podeli sa javnošću svoju bolnu ispovest.

- Ovo je prvi put ovako lajv da govorim. Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati, iako ćemo i jedno i drugo da krenemo dalje, a on je već krenuo... Ja moram da priznam da sam danima bila kao da mi je neko umro. Nijedan me muškarac nije osvajao tako kao on - rekla je Anabela u ''Magazinu In'' sa suzama u očima.

Autor: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 28. septembra u 17 časova!

Autor: M. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti