AKTUELNO

Kao što je najavljeno pred početak nove sezone, od ove jeseni Dušica Spasić je i zvanično postala je deo TV Pink tima i to informativne redakcije, a od ponedeljka 30. septembra počinje sa emitovanjem njena autorska emisija koja nosi naziv "24 časa".

Emisija "24 časa" emitovaće se svakog radnog dana pre "Nacionalnog dnevnika", od 17:30 do 18:30 časova, predstavlja dnevnu kolažnu emisiju, sa brojnim prilozima o aktuelnim dešavanjima i temama, kao i aktuelnim gostima, uz sve one najbitnije dnevne informacije.

- Gledaoce očekuje puno lepih priča iz glavnog grada i naravno čitave Srbije. Kroz emisiju ću se baviti ljudima i njihovim ćudima, a gledaoci će moći da odbiju nezaobilazne, aktuelne i neophodne dnevne informacije. Očekuju vas i zanimljivi gosti, ali i još mnogo toga, zato se gledamo od ponedeljka u 17:30 časova - rekla je Dušica, najavivši početak emitovanja emisije "24 časa".

Foto: RTV Pink

Da je Dušica i zvanično prešla na TV Pink, potvrdio je i Željko Mitrović pre manje od mesec dana na konferenciji za štampu i druženju sa novinarima povodom nove televizijske sezone, a tada je iskoristio priliku da kaže da transfera na najgledaniju komercijalnu televiziju više neće biti. Sa Dušicom je, kako je tada rekao, dugo pregovarao, a popularna voditeljka je na kraju pristala da postane deo informativne redakcije TV Pink.

Foto: RTV Pink

Dušica već neko vreme priprema emisiju, a poslednjih nekoliko dana sve više vremena provodi u zgradi TV Pink, gde se radi na novom studiju iz kog će se emitovati dnevni magazin "24 časa". Za sada joj atmosfera u zgradi izuzetno prija i zadovoljna je kolegama, a pre svega time kako teku pripreme za emisiju.

- Za sada je sve sjajno! Tek sam došla i sada mi je sve zanimljivo. I dalje se igram, ali moram reći da mi je startna pozicija poprilično dobra - ispričala je Dušica svoje utiske.

Foto: RTV Pink

Dušicu ćete na TV Pink gledati već od ponedeljka 30. septembra, svakog radnog dana od 17:30 do 18:30 časova u emisiji "24 časa", a očekuju vas razgovori sa aktuelnim i stručnim gostima, prilozi o zanimljivostima i najznačajnijim događajima iz Beograda i Srbije, ali i sve neophodne informacije koje su obeležile dan.

#24 časa

#Dušica Spasić

#Televizija Pink

#emisija

'