separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

SLAVLJENIČKA NEDELJA POČELA USPEŠNO! TV Pink nastavlja dominaciju - NAJGLEDANIJA KOMERCIJALNA TELEVIZIJA (FOTO+VIDEO)


Hvala na ukazanom poverenju.


Slavljeničku nedelju, TV Pink počela je kao ubedljivo najgledanija komercijalna televizija. Pored značajno boljih rezultata u odnosu na ostale komercijalne emitere, naša televizija uspešnija je u posebnim gupama gledalaca, gde su pripadnice lepšeg pola u većem boju bile uz program TV Pink, u odnosu i na Javni servis Srbije. 

Autor: Promo.

Autor: Pink.rs

Pored ove gupe gledalaca, Pink je u odnosu na ostale komercijalne emitere ubedljiv i u gupama gledalaca urbane populacije, starosti 18-49 godina, ali i među gledaocima iz prestonice. Na zvaničnoj top listi, među deset najgledanijih emisija u danu, čak pet je Pinkovih.


Autor: Promo.

Tradicionalno, serije „Elif“, „Njena Sudbina“, „Dženetine suze“ i „Ljubav iz osvete“ su u samom vrhu gledanosti. Naša centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“ najgledanija je informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok je u odnosu na ostale emisije sličnog sadržaja, naš jutarnji program „Novo jutro“ ubedljivo najgledaniji. Na top listi visokorangirana je emisija „Zadruga-Izbor potrčka“, dok su i ostala direktna uključenja u naš rijaliti visokorangirana.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti