separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PET SATI JE OSTALO DO SPEKTAKULARNE CEREMONIJE OTVARANJA 'ZADRUGE 3'! Željko Mitrović otkrio sve detalje početka NOVE SEZONE najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima!


Pratite uživo početak nove sezone večeras od 21 sat na televiziji Pink.


Treća sezona najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga", počinje večeras u 21 čas spektakularnom ceremonijom otvaranja, za koju je Željko Mitrović najavio i svoj polučasovni šou.

Autor: Luka Šarac/Hello!

Iako nije želeo da otkriva mnogo o samoj ceremoniji otvaranja, Željko je tokom jučerašnjeg druženja sa novinarima povodom nove televizijske sezone najavio da će i ove godine šou započeti sa pobednicom prethodne "Zadruge" - Lunom Đogani, kao što je prethodnu sezonu započeo vožnjom gondolom sa Kristinom Kijom Kockar.

Na ceremoniji ću imati svoj polučasovni šou, kolegijum je izglasao da ne treba menjati ništa s obzirom na to da je ovo treća sezona kako otvaram "Zadrugu". Ove godine ćemo imati taj ceremonijalni deo, sve počinje jednim velikim karnevalom, posle toga vas očekuje ulazak učesnika i sve se pretvara u jednu veliku žurku za nas sa ove strane, a za njih pedesetoro počinje rijaliti. Mislim da je po svim aspektima "Zadruga" sada već jedan toliko zreo projekat, u tehničkom, produkcionom i svakom smislu koji zavisi od nas - rekao je vlasnik TV Pink.

Večeras će se u Belu kuću useliti čak 50 takmičara - Marko Janjušević Janjuš, Filip Mijatov, Gagi Đogani, Nataša Radan, Stefan Karić, Jelena Pešić, Dalila i Dejan Dragojević, Rade Lazić, Milica Kemez samo su neki od budućih zadrugara, dok se imena pojedinih učesnika čuvaju u tajnosti.

Večeras će se u Belu kuću useliti čak 50 takmičara - Marko Janjušević Janjuš, Filip Mijatov, Gagi Đogani, Nataša Radan, Stefan Karić, Jelena Pešić, Dalila i Dejan Dragojević, Rade Lazić, Milica Kemez samo su neki od budućih zadrugara, dok se imena pojedinih učesnika čuvaju u tajnosti.

Autor: e-stock agency

Mada nije došlo do velikih promena kada je o samom izgledu "Zadruge" reč, u ovoj sezoni će učesnici na raspolaganju imati dve potpuno nove prostorije: sportsku halu sa terenima za košarku, fudbal i rukomet, koja će biti u potpunom mraku, te će biti zanimljivo videti kako će se zadrugari snaći u igricama u takvim uslovima. Druga prostorija je Šekspirovo pozorište, uređeno po ugledu na londonski "Old Vic" sa kapacitetom od 250 ljudi i rotirajućom binom. Upravnik pozorišta biće glumac i šoumen Dragan Marinković Maca, koji će zadrugarima pomagati oko pripremanja predstava jednom u 15 dana ili jednom mesečno.

Potpuna inovacija u ovakvom formatu biće svakako humanoidni robot Leposava sa veštačkom inteligencijom, koja će zadrugarima biti najbolji prijatelj, ali i koja će biti najbliži saradnik Velikog šefa. Leposava će brinuti o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja u rijalitiju, a Željko je već na svom Instagram profilu pokazao ne samo kako izgleda, već i kako uči da govori i kako se kreće kroz kompleks "Zadruge" gde će od večeras provesti narednih deset meseci.

Željko je ostao tajanstven kada je o konačnom spisku učesnika reč, a kakva vas sve iznenađenja očekuju u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija, saznaćete već večeras od 21 čas samo na TV Pink, kada počinje spektakularna ceremonija useljenja.

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti