AKTUELNO

U susret početku nove 11. sezone, ove srede od 22 časa vas na TV Pink očekuje novi specijal jedne od najgledanijih emisija, "Paparazzo lov".

I tokom leta, ekipa emisije "Paparazzo lov" pratila je poznate u stopu, a u ovonedeljnoj emisiji očekuje vas specijal posvećen bivšim, ali i budućim učesnicima najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruga".

Treća sezona "Zadruge" počinje u petak 6. septembra, a u "Paparazzo lov" specijalu saznaćete i ko će to postati stanar Bele kuće. Otkako je najavljen početak "Zadruge 3", mediji, ali i celokupna javnost, nagađali su ko će to 6. septembra ući u najgledaniji rijaliti. Ipak, "Paparazzo lov" pratio je buduće zadrugare i otkriva prva imena.

Foto: TvPink Printscreen

I dok svi s nestrpljenjem iščekuju početak "Zadruge 3", ekipa "Paparazzo lova" istraživala je šta se dešava u životima bivših učesnika. Iako su Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli dan pre velikog superfinala "Zadruge 2", odlučili su da u spoljnom svetu daju svojoj vezi još jednu šansu. Šta su ovog leta radili pobednica "Zadruge 2" i njen dečko Marko, saznaćete ove srede u emisiji "Paparazzo lov".

Foto: TvPink Printscreen

Pobednica prve sezone "Zadruge" Kija Kockar i dalje intrigira javnost, a osim njene karijere, javnost posebno interesuje njen ljubavni život, nakon razvoda od Slobe Radanovića. U ovonedeljnoj emisiji videćete kako izgleda Kijin dečko i koliko je njihova veza ozbiljna.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon fizičkog nasilja nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić u "Zadruzi 2", čitava javnost osudila je ovaj postupak Mikija Đuričića. On je zakonski procesuiran, a određen mu je kućni pritvor. Ove srede videćete prve snimke iz Kupinova, na kojima Miki nosi nanogicu.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je u "Zadrugu 2" ušla sa verenikom, Davidom Dragojevićem, Aleksandra Subotić je iz rijalitija izašla kao slobodna devojka, nakon što ju je on javno prevario sa Anom Korać. Ipak, Aleksandra je po izlasku iz "Zadruge" pronašla novog dečka. Kako izgleda Aleksandrin izabranik i snimke sa letovanja gledaćete ekskluzivno u emisiji "Paparazzo lov".

Foto: TvPink Printscreen

Ne propustite prvu specijalnu emisiju 11. sezone "Paparazzo lova" u sredu 4. septembra od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Aleksandra Subotić

#Kija Kockar

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Miroslav Miki Đuričić

#Paparazzo Lov

#Rijaliti Zadruga

'