separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

STUDIO ĆE GORETI! Miljana Kulić večeras stiže u emisiju 'Zadruga - narod pita', spremna da progovori o sukobu sa ocem Sinišom i novoj ljubavi! (FOTO)


Još jedna uzbudljiva noć je pred gledaocima TV Pink.


I ove večeri na kanalu TV Pink milionski auditorijum imaće priliku da uživa uz još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Zadruga - narod pita'', a domaćin u studiju biće Milan Milošević

Autor: Pink.rs/Ognjen B

Atmosferu će do usijanja ove večeri dovesti bivša zadrugarka Miljana Kulić koja je zapeta kao puška da odgovori na sve aktuelne teme koje intrigiraju domaću javnost. 

Naime, samo neke od tema svakako će biti Miljanin sukob i njen trenutni odnos sa ocem Sinišom, a Kulićeva će govoriti i o temi koja svakako vrlo interesuje milionski auditorijum - da li se neko nov pojavio u njenom životu, te da li je pronašla novu ljubav. 

Autor: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Gledaoci će imati priliku da Miljani postave pitanja i saznaju sve što ih interesuje ukoliko pozovu broj telefona 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Milan Milošević za to bude dao znak.

Stoga i ove večeri od 23 časa budite uz TV Pink i ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Zadruga - narod pita'', a sve što ste propustili saznajte na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti