separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JOŠ JEDNA BURNA NOĆ JE PRED NAMA! U emisiju 'Zadruga - narod pita' večeras stiže ON, spreman da odgovori na sva vruća pitanja! (FOTO)


Budite i ove noći uz TV Pink!


Na programu televizije Pink i večeras je još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita". Gost voditelja Darka Tanasijevića je Bane Čolak, učesnik prve i druge sezone rijalitija koji je pomerio sve granice gledanosti ''Zadruga''.

Autor: Pink.rs/Ognjen B

Čolakovo učešće obeležila je njegova ljubavna priča sa Zerinom Hećom, a snimak kako lažno plače kako bi dobio njene simpatije i dalje je viralan. Osim toga, Bane se pokazao i kao voditelj u popularnoj emisiji radio "Amnezija", kao izvrsan kuvar, ali i neko ko se ne boji da uđe u sukob sa svojim cimerima. Čolak će večeras otkriti sve aktuelnosti iz svog života, ali komentarisati situacije koje su obeležile "Zadrugu 2".

Osim toga, biće reči i o njegovim bivšim cimerima, a kako je Darko mnogo puta dobio pohvalu za imitaciju upravo ovog bivšeg zadrugara, sigurni smo da će i ova noć biti puna "suza". 

Autor: Pink.rs/Ognjen B

Vaša pitanja možete postaviti Banetu ukoliko pozovete broj telefona 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Darko Tanasijević za to bude dao znak.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti