separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VAŽNO SAOPŠTENJE POVODOM PREVARA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Sa lažnih profila ZADRUGE se predstavljali kao Veliki šef i obećavali učešće u 'Zadruzi 3': TV Pink ih oštro osuđuje, a slučaj je prijavljen nadležnim organima!


Ovo je jedini način kako da se prijavite za učešće ''Zadruzi 3''.


Povodom prevara na društvenim mrežama i osoba koje su na Instagramu i Fejsbuku sa lažnih profila ''Zadruge'' pisali anonimnim ljudima, predstavljajući se kao Veliki šef i obećavali učešće u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima biće podnete prijave nadležnim organima.

Naime, sa lažnih profila od anonimnih ljudi tražilo se da obavljaju različite zadatke, kao i da svaki snime i pošalju na isti lažni profil, nakon čega im je obećavano učešće u ''Zadruzi 3''. 

Autor: RTV Pink/Promo

Ovim povodom TV Pink se obraća zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- Došlo je do brojnih zloupotreba od strane nepoznatih osoba koje su se sa lažnih profila na Instagramu i na Fejsbuku predstavljele kao ''Veliki šef'' i ljudima obećavale učešće u ''Zadruzi 3''. Televizija Pink se ovim putem ograđuje od ovakvih postupaka pojedinca i oštro ih osuđuje i svi lažni profili koji se bave ovom vrstom prevara biće prijavljeni nadležnim organima. Jedini način da neko ko je anoniman uđe u ''Zadrugu 3'' jeste da zaprati jedini zvanični profil Željka Mitrovića koji je verifikovan - zeljkomitrovic, a potom pošalju mail sa svojom biografijom i fotografijom na mail adresu zadruga@pink.co.rs - navodi se u zvaničnom saopštenju TV Pink povodom ovih nemilih događaja.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti