separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ISKRENO O ODNOSU SA MARKOM MILJKOVIĆEM: Bivša zadrugarka rešila da ga RASKRINKA! Spremite se, večeras u emisiju 'Zadruga - Narod pita' stiže ONA! (FOTO)


Budite i ove noći uz Pink!


Večeras nas na programu TV Pink očekuje još jedno uzbudljivo izdanje emisije "Zadruga - Narod pita", a ove noći voditelj Darko Tanasijević ugostiće Maju Marinković koja je svojim učešćem u najgledanijem rijaliti programu na našim prostorima skrenula veliku pažnju domaće javnosti.

Autor: Pink.rs/Ognjen B

Maja je poznata kao osoba bez dlake na jeziku, a mnogima je bio zanimljiv njen turbulentni odnos sa Markom Miljkovićem. Tokom jedne od rasprava Maja je čak polila Marka mlekom iz šerpe. Oni su imali i romansu koja je kratko trajala, a pred kamerama "Zadruge" Maja je priznala da je u tom momentu gajila emocije prema Miljkoviću.

Autor: Pink.rs.

U kakvim su Maja i Marko sada odnosima, kao i da li su se čuli nakon izlaska sa imanja, na ova ali i na ostala mnogobrojna pitanja odgovaraće Maja večeras uživo u programu TV Pink.

Autor: Pink.rs/Ivan R.

Vaša pitanja možete postaviti Maji Marinković ukoliko pozovete broj telefona 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Darko Tanasijević za to bude dao znak.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti