AKTUELNO

Gde god da ste, uz Klik TV možete na kanalu Arena sport 1 ekskluzivno da pratite naš najtrofejniji klub FK Crvena zvezda u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, u kome će na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu ugostiti ekipu FK Kopenhagen iz Danske. Za aktivaciju servisa pošaljite poruku sa tekstom "KLIK" na broj 5500.

Utakmica je završena rezultatom 1:1. Izjednačenje je šansa za uspeh u revanšu koji će se igrati za sedam dana.

U 84. minutu gosti postižu gol. Mladi Vind je maestralno izveo najstrožu kaznu i doneo izjednačenje danskom timu. Bila je izvrsna panjenka i Borjan nije imao šanse da je stigne.

Crveno beli su 20 minuta kasnije imali šansu da iz kontre potvrdi pobedu, ali je Marinova lopta bila prebrza za Boaćija.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Dobra šansa za Zvezdu u 54. minutu. Marin je centrirao, a Boaći je pokušao glavom. Lopta je zakačila samo spoljni deo mreže.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Prvi pokušaj Mirka Ivanića u 56. minutu meča. Zvezdin vezista je gađao, ali lopta je imala samao dobar pravac, ne i intezitet da bi prevarila golmana Kopenhagena.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

U 50. minutu Degenek je dobio žuti karton zbog faula sa leđa.

Crvena Zvezda je u prvom poluvremenu nadigrala Dance i zasluženo imaju prednost,

Foto: Pink.rs.

Na samom kraju prvog poluvremena crveno beli su poveli sa 1:0. Gol je u 45. minutu dao Milan Pavkov.

Foto: Tanjug/Wikipedia

Bilo da ste na odmoru, na plaži ili planini, potrebna vam je samo veza sa Internetom i jedna sms poruka sa sadržajem "KLIK" na broj 5500, nakon čega dobijate pristupnu šifru za aktivaciju naloga na adresi www.kliktv.rs i ovaj značajan meč će biti na vašim smart telefonima, tabletima i računarima.

Foto: RTV Pink/Promo

Svi novi korisnici koji prvu put pošalju sms za aktivaciju platforme Klik TV dobijaju sedam dana besplatan program, a potom se možete odlučiti za jedan od punuđenih paketa – sedmodnevni (198 dinara), jedan mesec (849 dinara), šest meseci (4.799 dinara) ili godinu dana (8.499 dinara). Nakon isteka promo perioda od sedam dana, sistem automatski produžava pretplatu, ukoliko se ne odjavite putem SMS poruke sa sadržajem “STOPKLIKPINK” na broj 5500.

Foto: Pink.rs.

Meč Zvezdinih fudbalera, ali i još 100 domaćih i inostranih kanala, možete pratiti i van granica naše zemlje. Za aktivaciju Klik TV iz Crne Gore treba poslati sms “KLIK” na broj 14650, iz Bosne i Hercegovine na - Eronet: 063770100, BH: 06302020 ili mtel: 0651388, ili iz Hrvatske na broj 866866.

Pink.rs

#Klik Tv

#Liga šampiona

'