separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

VEČERAS ĆE NASTATI LOM U STUDIJU! Njih dvoje stižu u emisiju 'Zadruga - narod pita' i spremniji su nego ikad da odgovore na sva vruća pitanja! (FOTO)


Spremni da sednu u vruće stolice i otvore dušu!


Pred nama je još jedno uzbudljivo veče uz kanal TV Pink i emisiju koju gledaoci obožavaju - ''Zadruga - narod pita''. Domaćin večerašnjeg izdanja biće voditelj Darko Tanasijević koji će u studiju ugostiti dva bivša učesnika druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga''. 

Autor: Pink.rs.

U pitanju su Bora Santana i Jovana Tomić Matora koji su spremni da sednu u vruće stolice i daju odgovore na sva goruća pitanja.

Autor: Pink.rs/Darko Tanasijević

Pored toga što će gledaoci od njih saznati mnoge do sada nepoznate detalje, i sami gledaoci će mati priliku da se uključe u program uživo i Boru i Matoru pitaju sve ono što ih zanima.

Gledaoci to mogu učiniti ukoliko pozovu broj telefona ispisan na ekranu 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Darko Tanasijević za to bude dao znak.

Autor: Pink.rs/Jelena B.

Večeras budite uz kanal ružičaste televizije i ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Zadruga - narod pita'', a sve što ste propustili saznajte na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti