separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

UPS! Radu Manojlović usred Magazina In Sanja Marinković PRESEKLA pitanjem koje nije očekivala: Pevačica nije mogla da veruje (VIDEO)


Nije očekivala da će joj voditeljka postaviti baš to pitanje.


Sanja Marinković gledaocima Pinka obećala je vrelo leto uz "Magazin In", a sudeći po aktuelnim, zanimljivim i intrigantnim gostima i pričama koje svake subote bez daha ostave milione gledalaca, uredno ispunjava obećanje! Tako će biti i ove subote, 20. jula u 17 sati, kada će biti emitovana emisija u kojoj je ugostila koleginicu Anu Pedić, književnicu Zoranu Šulc, glumicu Suzanu Petričević i pevačice Nadu Obrić i Radu Manojlović.

Autor: TvPink Printscreen

Njih pet govorile su o tome šta se od žena u današnje vreme očekuje, o svojim stavovima i principima od kojih ne odstupaju, ali i privatnim detaljima. Tom prilikom, Rada je priznala da često ima potrebu da o svojim privatnim nedaćama otvoreno porazgovara sa "nekim sa strane", kako bi dobila pravi i objektivan savet.

- Nije mi ni brat, ni sestra, ni dečko, ni tata, ni prijatelj, nego neko ko... Ovako, da me sasluša - pričala je Rada, koju je Sanja presekla neočekivanim pitanjem.             

Autor: TvPink Printscreen

- A imaš dečka? - pitala je voditeljka, što je šokiralo pevačicu.

- Pa, da l' je moguće?! - nije mogla da veruje Rada.

Ne propustite novi "Magazin In" koji je na programu TV Pink u subotu 20. jula u 17 sati!

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti