separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

TELEVIZIJA PINK I OVE SREDE NAJGLEDANIJA: I treći dan nedelje obojen u ružičasto (VIDEO)


I trećeg dana u ovoj nedelji, televizija Pink bila je ubedljivo najgledanij komercijalni emiter, govore jedini zvanični rezultati gledanosti agencije Nilsen.


Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je u odnosu na sve komercijalne televizije u danu iza nas, bio gledaniji i u posebnim grupama gledalaca: kada je reč o ženama, TV Pink bila je gledanija nego preostala tri komercijalna emitera zajedno.

Sa udelom u gledanosti od 22%, specijalno izdanje "Paparazzo lova" je četvrta najgledanija emisija u danu u odnosu na sve televizije. U samom vrhu gledanosti je tradicionalno naš serijski program - "Ljubav iz osvete", "Istanbulska nevesta", "Elif" i "Njena sudbina". 

Autor: RTV Pink/Promo

Vaš izbor bila je i centralna informativne emisija naše televizije, "Nacionalni dnevnik", koji je sa udelom u gledanosti od 17% bio najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. 

Autor: TvPink Printscreen

Milionski auditorijum je pratio i emisiju "Zadruga 2 - Narod pita" u kojoj je Dušica Jakovljević ugostila Sanju Stanković, Jovanu Tomić Matoru i Anu Korać.

Autor: Pink.rs

Hvala vam na ukazanom poverenju i ostanite uz Vaš Pink!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti