AKTUELNO

Pet meseci nakon teške saobraćajne nezgode, Dea Đurđević, voditeljka najgledanijeg jutarnjeg programa svih komercijalnih emitera "Novo jutro", konačno se vraća na TV Pink!

Dea će danas zajedno sa kolegom Predragom Sarapom, koji je sa nestrpljenjem čekao njen povratak, ugostiti brojne sagovornike - od političara do muzičara i glumaca.

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu prelistavamo sa Borisom Vukovićem, odgovornim urednikom "Srpskog telegrafa" i Goranom Vesićem, zamenikom gradonačelnika Beograda.

O auktuelnim temama u zemlji i svetu danas razgovaramo sa liderom Srpske radikalne stranke, dr Vojislavom Šešeljom.

Da li je Iran ozbiljan u svojoj nameri da napravi atomsku bombu i kako će na to reagovati Amerika, ali i kakav je stav Francuske kada je kosovski problem u pitanju - o ovim i mogim drugim temama razgovaraćemo sa Miroslavom Lazanskim, komentatorom "Politike".

Foto: Pink.rs

Na koji način KBC "Dragiša Mišović"motiviše mlade lekare i medicinske radnike da ostanu u Srbiji i šta je sve urađeno u ovoj bolnici od kada je na njenom čelu, ovo ćemo saznati od prof. dr Vladimira Đukića, direktora KBC "Dragiša Mišović".

Pod reflektorima Mina Lazarević sa kojom ćemo razgovarati o predstavi "Čorba od kanarinca" koja će sutra uveče biti izvedena u okviru kulturne manifestacije Leto na Gardošu.

Sa Acom Živanovićem razgovaraćemo o njegovom novom spotu koji izlazi danas, a koji je snimio za svoju prvu pesmu "Hoće noćas neko da te čuje".

Gost rubrike Hit jutra je Alen Ademović koji će nam predstaviti svoju pesmu "Evo sunca".

#Novo jutro

'