separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MOGUĆE JE DA ME JE NEKAD PREVARIO... Milanka Karić priznala u 'MAGAZINU IN' da bi Bogoljubu oprostila PREVARU, a evo i zbog čega! (VIDEO)


Svojim priznanjem šokirala je sve u studiju!


Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković predstojeće subote prečešljaće sve aktuelne teme sa voditeljem ''Novog jutra'' Predragom Sarapom, glumicom Srnom Lango, spisateljicom Vesnom Radusinović i potpredsednicom Pokreta snaga Srbije BK Milankom Karić. 

Autor: TV Pink Printscreen

Iako je njena ljubav prema suprugu Bogoljubu ogromna, što je svima dobro poznato, Milanka je ipak jednim priznanjem uspela da šokira sve u studiju.

- Mislim ja ne znam što se tiče prevare, moguće je da je on nekad i prevario mene. Ja bih mu i oprostila... Ja znam, ja sam sigurna u njega, sigurna sam u to da on mene najviše voli - rekla je Milanka u ''Magazinu In'', a šta je još otkrila o svom suprugu saznaćete predstojeće subote ukoliko budete uz kanal ružičaste televizije.

Autor: TV Pink Printscreen

Predstojeće subote, 13. jula ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink tačno u 17 časova!

Autor: M. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti