separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

U NOVOM JUTRU SAZNAJTE Koliko su udari groma učestali i šta treba uraditi u takvim situacijama kako bi se izbegao najstrašniji ishod?


Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!


Gosti Prelistavanja biće Bojan Bilbija, urednik političke rubrike u dnevnom listu Politika i Milan Dobromirović, urednik političke rubrike u dnevnim listu Informer 

Drugog dana samita Procesa saradnje jugoistočne Evrope na Jahorini dogodio se skandal. Albanski predsednik Iljir Meta pozvao je učesnice da priznaju Kosovo. Premijerka Ana Brnabić mu je odgovorila da Proces saradnje u Jugoistocnoj Evropi ne prepoznaje takozvanu Republiku Kosovo. Ima li kraja provokacijama iz Prištinsko- albanske kuhinje? Gost Novog jutra Milovan Drecun Predsednik skupštinskog odbora za KiM.

 Koliko je Iran blizu proizvodnje atomske bombe i da li je spreman da ide do kraja, zašto mediji pišu da ta država pokreće proces koji će istrebiti ljude na Zemlji, ko strahuje od današnjeg vanrednog sastanka Međunarodne agencije za atomsku energiju i ko drži ključ za presudnu odluku Teherana? 

Koji su glavni argumenti kojima se Srbija bori protiv zahteva takozvanog Kosova za prijem u članstvo najveće međunarodne policijske organizacije "Interpol",koji je bio prelomni trenutak u radu i borbi srpske policije protiv nasilja u porodici,ali i šta se dešava kada dežurnim kritičarima zasmeta kritika i ozbiljna optužba na njihov račun?

Sedmogodišnji P. I. poginuo je u nedelju u naselju Skrobara kod Pančeva, kada ga je u dvorištu porodične kuće udario grom. Koliko su udari groma učestali i šta treba uraditi u takvim situacijama kako bi se izbegao najstrašniji ishod?

Pod reflektorima "Novog jutra", o uspešnoj pozorišnoj sezoni, govori glumac Branislav Zeremski

Kako će izgledati pravi sportski spektakl pod obručima u Beogradu,veliki basket 3x3 turnir,pod pokroviteljstvom FIBE, govoriće od direktor tog turnira i bivši košarkaš Nikola Koprivica 

"Hit jutra" rezervisan je za Saru Jo od koje ćemo čuti kako je njena nova numera "Mili,mili",posle samo dva dana,dospela na prvo mestu Youtube trendinga i postala letnji hit

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti