AKTUELNO

Nakon emisije "Narod pita" uslediće i prenos spektakularne žurke.

Milionska publika TV Pink širom regiona punih deset meseci pratila je dešavanja u drugoj sezoni najgldanijeg rijaliti programa "Zadruga", a ovaj format ponovo je pomerio sve granice gledanosti i postavio nove standarde kada je reč o domaćoj produkciji.

Foto: Pink.rs

Gledaoci su protekle noći imali priliku da postavljaju pitanja pobednici "Zadruge 2", Lunu Đogani, a ove večeri u vrućoj stolici nalazi se drugoplasirani takmičar i njen bivši dečko Marko Miljković.

PROČITAJTE: SVE JE SPREMNO ZA GALA ŽURKU! Večeras će se svi ponovo sresti u 'ZADRUZI', a evo kako izgleda velelepni grad pred SPEKTAKL KOJI SE NE PROPUŠTA! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Publika će moći Marku da postavi pitanja ukoliko pozove broj telefona koji je ispisan na ekranu. Miljković će odgovarati na goruća pitanja na koja milioni čekaju da čuju odgovore, a da li će otkriti zbog čega je zaista raskinuo sa Lunom Đogani samo dan pre superfinala, kao i da li će uslediti pomirenje, ostaje da vidimo. Nakon emisije "Narod pita" uslediće i prenos spektakularne gala žurke uživo na TV Pink, zato ostanite uz kanal ružičaste televizije.

Autor: S. Kuvekalović

#Marko Miljković

'