AKTUELNO

TV Pink će i ubuduće nastaviti da opravdava poverenje svojih gledalaca!

Novi rekordni rezultati za Televiziju Pink kada govorimo o jedinom zvaničnom istraživanju gledanosti agencije Nielsen. Naša televizija u danu iza nas apsolutno je najgledanija televizija u Srbiji, i u ukupnom broju gledalaca ubedljivo gledanija od Javnog servisa Srbije i trećeplasirane komercijalne televizije zajedno.

Foto: Pink.rs

TV Pink tokom jučerašnjeg dana više od 12 sati bila je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, sa dužim intervalima kada je gledanost prelazila 42 odsto celokupnog TV auditorijuma, što će reći da je svaki drugi gledalac u Srbiji bio uz Pink. Odličan podatak je i auditorijum koji je pogledao barem deo našeg programa, a koji se broji sa neverovatmih 2.500.000 gledalaca.

Finale Zadruge pratio je gotovo kompletan auditorijum koji je bio uz male ekrane, te je u intervalu od 21h-02h publika svih ostalih komercijalnih televizija zajedno bila tri puta manja od auditorijuma koji je bio uz finale.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Time, u danu iza nas, ubedljivo najgledaniji sadržaj i format koji je obeležio ovu sezonu je superfinale „Zadruge“.

Pored osvojene ubedljive pobede u broju gledalaca koji su bili uz naš program, TV Pink je daleko najgledanija i u posebnim grupama gledalaca, te je tako u najvećem broju finale pratila urbana, ženska, muška, beogradska ali i publika starosti od 18-49 godina. Čak 37 odsto žena juče je pratilo superfinale Zadruge, dok je samo 16 odsto ženske populacije bilo uz Javni servis Srbije.

Hvala vam na svakom trenutku pažnje i poverenja. Ostanite i dalje uz vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'