separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

KRALJEVSKI TRETMAN ZA KARAVAN `ŽIKINE ŠARENICE` U SUBOTU


Vaša dobra navika – svakog vikenda od 10 do 13 sati na TV Pink


U predivnom ambijentu Kuće kralja Petra prvog Karađorđevića u beogradskom naselju Senjak, koja je još ’20-ih godina prošlog veka proglašena za muzej, uz zvuke “Zatnih dečaka” legendarnog Bobe Stefanovića, Žika Nikolić će u subotu, 7. jula u 10 sati poželeti dobro jutro gledaocima TV Pink, dok će u nedelju u isto vreme karavan “Žikina šarenica” emisiju realizovati iz Jagodine.

Osvrtom na muzejski kompleks i njegovu okolinu, predsednica opštine Savski venac Irena Vujović i njena saradnica Danijela Mirjanić, predstaviće gledaocima “Žikine šarenice” ovu opštinu i najaviti sva važna dešavanja koja se tamo održavaju ovog leta. U organizaciji tih događaja učestvuje i Ferijalni savez Srbije, te od Žarka Gvera saznajemo šta su pripremili na Savskom vencu, ali i šire, što će otkriti Marija Labović, direktorka Turističke organizacije Srbije.

Autor: Pink.rs

Među mnogobrojnim gostima emisije biće i predsednik Matice iseljenika, pisac i novinar Miodrag Jakšić, koji će u emisiji predati specijalno priznanje estradnoj umetnici Snežani Savić. Biće tu i glumica Mirka Vasiljević, vajar Milan Kličković, modni dizajneri Zvonko Marković i Mladen Baron, a biće i magije, i to u izvođenju pobednika serijala “Pinkove zvezde – all talents”, Piksija i Zeke.

Autor: TvPink Printscreen

Mnoštvo zanimljivih, beogradskih priloga je pripremio reporter Milan Raonić za subotnju emisiju u kojoj će gledaocima pevati kraljica narodne muzike Lepa Lukić, ali i bend “Kraljevski Apartman” i drugi pevači.

Neka i ovog vikenda “Žikina šarenica” bude vaša dobra navika!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti