separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

IZBACIVANJE IZ ZADRUGE VEČERAS NA PINKU: Šestoro finalista napustiće Belu kuću SAMO NOĆ pre spektakularnog superfinala! Glasajte za svog favorita!


Budite i ove noći uz program televizije Pink!


Iz dana u dan Bela kuća u "Zadruzi" ima sve manje i manje stanara, čiji će se broj dodatno umanjiti večeras, budući da je na programu izbacivanje - poslednje u ovoj finalnoj nedelji, pre spektakularnog superfinala koje će uslediti sutra!

Voditeljka Dušica Jakovljević večeras će u studiju ugostiti novinare, neke sada već bivše zadrugare, ali i čak šestoro finalista koji će vašom odlukom završiti takmičenje i ostati bez prilike da se nađu u superfinalu rijalitija koji već deset meseci prati milionski auditorijum!

Autor: Pink.rs/Darko Tanasijević

Očekuje nas čak šest preseka stanja glasova, a oni finalisti koji u tim trenucima budu imali najmanju podršku publike zauvek će napustiti "Zadrugu". Zato glasajte i podržite svoje favorite!

Autor: Pink.rs

Izbacivanje je na programu TV Pink večeras u 22h, dok je spektakularno superfinale zakazano za sutra, 6. jul u 21 sat! Veliki šef se takođe postarao da se ova finalna, nikad uzbudljivija nedelja završi na najbolji mogući način, te će dan kasnije, posle superfinala, gledaoci Pinka imati priliku da prate prvi intervju s pobednikom "Zaruge 2", posle čega će uslediti grandiozna žurka u imaginarijumu, gde će zvanice zabavljati Maja Berović!

Autor: Promo/Pink.rs

D. T.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti