separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

PONOVO NA TRONU: Televizija Pink i juče je bila NAJGLEDANIJA U SRBIJI!


Hvala Vam na ukazanom poverenju.


Četvrtog dana ove nedelje Pink je najgledaniji emiter u Srbiji, uključujući i Javni servis Srbije. Pored ukupnog broja gledalaca, naša televizija gledanija je i u gotovo svim posebnim grupama gledalaca. Najviše pažnje i ubedljiva prednost vidljiva je u grupi gledalaca urbane, ženske, ali i kategoriji publike starosti od 18-49 godina.

Gotovo 1.300.000 gledalaca pratilo je najgledaniju zabavnu emisiju u danu „Zadruga -Izbacivanje“ koja je u top tri najgledanija formata u danu. Da naš rijaliti obara sve rekorde gledanosti, dokaz su i ostali formati Zadruge, koji su našli u samom vrhu gledanosti: "Zadruga - Gledanje snimaka" u vanrednom terminu kao i direktna uključenja.

Autor: TV Pink Printscreen

Serijski program tradicionalno prati verna pinkova publika. Serije “Elif”, “Istanbulska nevesta” i „Ljubav iz osvete” rangirane su među devet najgledanije emisije u danu.

Autor: Promo.

Veruje se našem informativnom programu, pa je tako Pinkov ''Nacionalni dnevnik'' najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera. Slede ga i ostali formati nase informativne redakcije: Popodnevni dnevnik ali i „Nacionalni dnevnik u 13h“. “Novo jutro” tradicionalno je najgledanija jutarnja emsiija svih emitera, ukljućujući i Javni servis Srbije.

Autor: Pink.rs

Hvala vam na ukazanom poverenju i ostanite uz Pink.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti