AKTUELNO

Dok je govorila o Đuričiću, u njenim očima su se nazirale suze sve vreme.

Ove subote u specijalnom izdanju emisije ''Magazin In'' gostovaće učesnici ''Zadruge 2'' koji će govoriti o najaktuelnijim temama koje su obeležile ovu sezonu rijalitija. Autorka i voditeljka emisije Sanja Marinković ugostiće u studiju: dva ljubavna para - Lunu Đogani i Marka Miljkovića, kao i Staniju Dobrojević i Marka Markovića, ali i dve žene koje su zbog istog čoveka prošle kroz pakao - Suzanu Perović i Nadeždu Biljić.

PROČITAJTE JOŠ: SPREMA SE HAOS! Dušica Jakovljević otkriva šta očekuje od zadrugara u finalnoj nedelji najgledanijeg rijalitija!

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom, Suzana je u potresnoj ispovesti otkrila da li i dalje gaji osećanja prema Mikiju Đuričiću, koji je, nakon što je ošamario Perovićevu, a onda štakama nasrnuo na Nadeždu, diskvalifikovan iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

- Koliko god to tebe povredilo, moram da ti kažem da to ništa nije bilo na krilima njegove zaljubljenosti, jer kad mnogo voliš ne psuješ, kad mnogo voliš ženu ne nazivaš je pogrdnim imenima, a kamoli da je onako krvnički udariš - obratila se Sanja Suzani Perović koja ju je pomno slušala, a iz njenih očiju su se nazirale suze.

Foto: TV Pink Printscreen

- Verovala sam mu... Plakala sam zato što je srušio sve zajedničke snove - rekla je Suzana, a onda ju je Marko Miljković upitao da li voli Mikija, nakon čega je ona prebledela i zanemela, a kakav je na kraju bio njen odgovor saznaćete ukoliko danas u 17 časova budete uz TV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jedno spektakularno izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink danas u 17 časova, ovog puta sa učesnicima ''Zadruge 2'', koji će govoriti o svim gorućim temama u Beloj kući!

Autor: M. K.

#Magazin In

#Miroslav Miki Đuričić

#Rijaliti Zadruga

#Suzana Perović

'