AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Gosti Prelistavanja biće urednik dnevnog lista "Srpski telegraf" Boris Vuković i urednik ekonomske redakcije „Večernje novosti” Dušan Stojaković.

- Zbog pritiska nastalog pred očima sveta i zatvaranja srpskih, goranskih i romskih prodavnica, premijer prištinskih institucija Ramuš Haradinaj odlučio se na suludi plan - na sever Kosova poslao je albansku robu. Ima li kraja provokacijama? Gosti novog jutra Petar Petković, Pomoćnik direktora vladine kancelarije za KiM i Nemanja Starović, istoričar.

- Kako su procurili razgovori lidera Rusije i SAD-a Borisa Jeljcina i Bila Klintona iz 1999.godine,šta sadrže transkripti koji su objavljeni na sajtu američke Kongresne biblioteke,kako su večiti rivali doneli zajedničku odluku o sudbini tadašnje Jugoslavije i ko je bio iskren,a ko sebičan? Sve detalje iz tog perioda,u "Novom jutru", otkriva svedok tih razgovora, bivši ministar spoljnih poslova SR Jugoslavije Živadin Jovanović i bivši šef diplomatije SR Jugoslavije Vladislav Jovanović.

- Svake godine na velikim muzičkim festivalima nekoliko mladih završi u bolnici zbog trovanja narkoticima, a dileri iza rešetaka. Koje su se nove droge pojavile i koliko su temeljne kontrole na festivalskim kapijama?

- Šta stoji iza neviđenog skandala u Prizrenu kada je na takmičenju lepote,navodna mis Srbije Irina Jovanka,šetajući pistom,pokazala simbol "velike Albanije" i zašto je, tim povodom, kompanija "Miss YU" imala potrebu da se oglasi, pitamo predsednicu te agencije Vesnu da Vinču.

- Pod reflektorima "Novog jutra" sa glumicom Mirkom Vasiljević najavljujemo tradicionalno "Leto na Gardošu".

- "Hit jutra" rezervisan je za novu pesmu Tamare Milutinović "Instagram".

#Novo jutro

#Televizija

#najava

'