separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

'ŽIKINA ŠARENICA' ove nedelje u NOVOM PAZARU na putu kroz vekove


Vaša dobra navika – svakog vikenda od 10 do 13 sati na TV Pink


Karavan “Žikine šarenice” u nedelju, 30. juna, se seli u Novi Pazar, u središte Staroga Rasa, a pred gledaocima TV Pink je od 10 časova.

O potencijalima ovog kraja na obali reke Raške, bogatoj istoriji i multikulturalnom načinu života, u emisiji govore Nihat Biševac, gradonačelnik i Rasim Ljajic, ministar trgovine, turizma i telekomunikacija. Ako planirate obilazak ovog kraja, gde se smestiti i šta videti reći će vam Haris Gegić, direktor Regionalne turističke organizacije Novi Pazar i Tanja Ratković, direktorka lokalne Turističke organizacije, dok će vam predstavnici Muzičkog festivala “Stari grad”, Kulturnog centra i muzeja skrenuti pažnju na događaje koji čine kulturnu ponudu ovog grada.

Autor: Tanjug/Rade Prelić

Razgovaraće Žika sa lokalnim doktorima, sportistima, đacima, studentima, poljoprivrednicima. Pogled na Univerzitetski život u ovom gradu daće Rifat Redžovič, član kabineta zadužen za obrazovanje, kao i predstavnici Studentskog parlamenta. Videćemo i petominutni film o Novom Pazaru “Na putu kroz vekove”.

Novopazarci će pevati, a među njima i nekadašnje “Pinkove zvezde” Semir Džanković i Enis Todić, ali i Elma Sinanović, Simona Milošević, Almedin Varošanin, Hor “Đulistan”, KUD “Mladih” i drugi.

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti