separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

DETALJNA PRETRAGA BEOGRADA ZBOG ĆIRE, DESPOT JE OČAJAN (FOTO+VIDEO)


63. epizoda serije "Šifra Despot", u nedelju od 20 časova na TV Pink


Trilerski zaplet je osmislio Radoš Bajić u “Slučaju Ćirić”, koji se nastavlja i u 63. epizodi serije “Šifra Despot”, na programu TV Pink u nedelju, 30. juna od 20 časova. Osim glavnih likova koje tumače Đorđe Marković, Radoslav Milenković, Branka Šelić i drugi, ponovo gledamo legendu srpskog glumišta Svetlanu Cecu Bojković, kao važnu sponu i priči koju nosi Boris Milivojević, u liku Ćire.

Autor: Promo.

Dakle, Čira je pobegao. Policijska istraga je kompromitovana. Inspektor Bukvić (Igor Đorđević) je besan. Nalaže svojim ljudima detaljnu pretragu Beograda i okoline. Niko ne sme da se vrati na posao dok ne nađu Ćirića. Kako je Despot bio poslednji u kontaktu sa njim, oseća se odgovornim i kreće u potragu. Jedno od mesta na kome će ga tražiti je i kuća Ćirine majke Smilje (Svetlana Bojković), od koje će saznati nepoznate detalje iz Ćirine prošlosti.

Autor: Promo.

Iznenada, Despot dobija sms sa nepoznatog broja. Odlazi na sastanak. U međuvremenu Džoka (Ljubiša Milišić) i Jasnić (Ivan Zablaćanski) ulaze u trag Ćiriću. Despot odlazi na lice mesta.

Autor: Promo.

Hoće li stići na vreme, saznaćemo u 63. epizodi pod nazivom “Ćirin odlazak”.

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti