AKTUELNO

Kraj sezone emisije DNK u sredu, 26. juna u 22.45 na TV Pink

Mnogo je brakova spašeno, mnogo dece je dobilo odgovor na pitanje ko im je otac, neki su se u miru rastali, neki posvađali pred kamerama emisije DNK, koja ove srede, 26. juna u 22.45 donosi poslednju ovosezonsku epizodu na TV Pink.

Poslednji par u ovoj sezoni sa kojima nas upoznaje voditeljka Natalija Simović jesu Cakan i Branislava. On je pozvao ekipu DNK jer želi da sazna da li je biološki otac troje dece koje je imao u devetogodišnjem braku sa Branislavom.

Foto: Promo.

Cakan je poslednjih godinu i po dana braka proveo u zatvoru. Branka tvrdi da je izašao drugačiji i bez razloga napustio porodicu, dok on i njegova majka kažu da je ona već našla drugog čoveka i priznala prevaru. Branislava tvrdi da se Cakan još u zatvoru čuo sa bivšom ženom Sonjom i planirao povratak njoj.

Foto: Promo.

Povrh svega, oni se oko dece najviše međusobno optužuju - Branka priča da Cakan ne želi da viđa decu, a njegova priča je da mu ona to ne dozvoljava, pa otuda sumnja da možda i nisu njegova. Komunikacija između njih dvoje je samo preko njegove majka, koja je uspela da nagovori Branku da učestvuje u emisiji.

Foto: Promo.

Kako će se i gde okupiti zbog čitanja rezultata DNK testa i koliko će bure to doneti, pogledajte u finišu sezone emisije DNK.

Pink RS

#DNK

#Natalija Simović

#Televizija Pink

#emisija

'