AKTUELNO

Kraj prve sezone emisija "Brak na neviđeno", 27. juna u 22h na TV Pink

Poslednji ovosezonski pokušaj ekipe emisije “Brak na neviđeno” da spoje dve usamljene duše gledamo ovog četvrtka, 27. juna od 22 časa na TV Pink. Za kraj sezone voditeljka Milica Kon nije morala da putuje, jer su oba kandidata iz Beograda.

Potencijalna mlada je Petra Simonović (33), a mladoženja je Vladimir Marjanović (31). Oboje su diplomirani pravnici, ali Vladimir tvrdi da se nije pronašao u toj profesiji i trenutno je nezaposlen, dok Petra radi kao menadžer prodaje u jednoj kompaniji.

Foto: Promo.

Oboje iza sebe imaju duge veze.

Moju veliku ljubav sam upoznala na fakultetu i odmah smo se „skapirali“ – priča nam Petra. – On mi je pomagao u učenju, radili smo neke projekte zajedno i ta velika bliskost se pretvorila prvo u prijateljstvo, a kasnije i u dugu vezu.

Foto: Promo.

Na žalost, Petrina veza je posle 10 godina zapala u krizu usled različitih interesovanja i zanimanja i prekinuli su je. Sličnu situaciju je doživeo i Vladimir:

Bio sam četiri godine u ljubavi. Upoznali smo se slučajno u klubu i može se reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Svideli smo se jedno drugom i veza je prirodno počela. Pričali smo o zajedničkoj budućnosti.

Foto: Promo.

Foto: Promo.

Vlada tvrdi da je njegova veza bila bez trzavica i da je njegova bivša devojka bila veoma tolerantna, pa je teško zaključiti odakle gnev u njegovom glasu dok priča o njihovom rastanku.

Svakako, oboje su danas slobodni i voljni da pokušaju nove veze koje mogu biti krunisane brakom, a da li ćemo za kraj prve sezone emisije koja je osvojila srca gledalaca – „Brak na neviđeno“ čuti to sudbonosno „da“, videćemo u četvrtak na TV Pink.

#Brak na neviđeno

#Televizija Pink

#emisija

'