separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

JOŠ JEDAN POČETAK USPEŠNE NEDELJE! TV Pink najgledanija televizija u Srbiji! (FOTO+VIDEO)


Hvala na poverenju. Vaša TV Pink!


Još jednu nedelju Televizija Pink započela je kao zvanično najgledanija televizija u Srbiji, govore zvanični rezultati agencije Nilsen Audience Mensurment. Kao i prethodnih dana, Pink je ostvario uspeh u gotovo svim grupama gledalaca, a najviše se ističe urbana i ženska populacija, kao i publika starosti od 18-49 godina. Pored toga među 10 najgledanijih emisija u danu na zvaničnoj top listi, pet je Pinkovih.

Autor: Pink.rs

Vaš izbor u danu iza nas, bile su serije inostrane produkcije: “Elif”, “ “Istanbulska nevesta” i “Ljubav iz osvete” koje se nalaze među osam najgledanijih emisija u danu. Informativni program naše televizije najgledaniji je od svih komercijalnih emitera, pa je najgledanija informativna emisija upravo “Nacionalni dnevnik”, dok je najgledanija jutarnja emisija svih emitera, uključujući i Javni Servis, Pinkovo “Novo jutro”.

Autor: Promo.

Sva dešavanja iz najpoznatijeg rijatija nalaze se u samom vrhu gledanosti. Gotovo 21% auditorijuma pratilo je emisiju “Zadruga-Izbor Potrčka” koja se nalazi među četiri najgledanija formata u danu, dok je kraj dana rezervisan za “Zadrugu-Pretres nedelje”. Na zvaničnoj top listi, visokorangirana su i sva direktna uključenja u rijaliti “Zadruga”.

Još jednu nedelju počeli smo uspešno. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti