AKTUELNO

Prva klapa "pašće" uskoro, a Željko Mitrović posetio je set ove serije, gde se poslednje pripreme pred početak snimanja privode kraju.

Da jesen na TV Pink zaista donosi brojne igrane programe, dokaz je i nova saradnja Željka Mitrovića sa Radošem i Nedeljkom Bajićem ispred produkcijske kuće "Contrast Studios". Nakon uspešne serije "Šifra Despot", iz kreativne kuhinje "Contrast Studios" stiže nešto potpuno drugačije - serija "Preživeti Beograd", urbana, gradska priča iz vizure četiri mlade devojke koje su iz različitih delova Srbije došle u Beograd na studije.

Foto: Promo.

Ne ističući u prvi plan negativne društvene pojave već lepotu i polet mladih dana, "Preživeti Beograd" ima tendenciju da bude pitka, pozitivna priča o mladim ljudima u velikom gradu, njihovim nadama, snovima i perspektivama. Kakve sve izazove nosi život u Beogradu, da li je istina da je postaje dom svakome ko želi da radi, napreduje i pronađe svoje mesto pod suncem velegrada saznaćete već od 6. oktobra, kada je zakazano premijerno emitovanje serije na TV Pink.

Prva klapa "pašće" uskoro, a Željko Mitrović posetio je set ove serije, gde se poslednje pripreme pred početak snimanja privode kraju. On je video objavio na svom Instagram nalogu, prilikom čega je otkrio šta ga je zateklo na setu. Naime, Radoš i ostatak ekipe su, kao što to uvek rade na početku snimanja nekog novog projekta, doveli sveštenika da osvešta set.

Jedva nađosmo lokaciju gde je Radoš organizovao sveštenika da osvešta našu novu seriju 'Preživeti Beograd'. P.S. Zamolio sam popa da osvešta i rejtinge! P.S. Neću da čujem zlurade jezike koji kažu 'Radošu ni pop neće pomoći' - našalio se Željko u videu.

Ipak, Željko je i te kako zadovoljan kako teku pripreme za početak snimanja, a od ove serije ima velika očekivanja. Osim toga, i komentari njegovih pratilaca pokazuju da i oni jedva čekaju da gledaju novu seriju na TV Pink.

Podsetimo, glavne uloge u seriji tumače tumače Nina Nešković, koju je publika zavolela kao Maju u seriji "Državni službenik" i Bojana Stojković, Tamara Šustić i Lenka Petrović, kojima će ovo biti prve velike uloge. Pored njih pojaviće se i veliki broj mladih glumaca, ali i doajena srpskog glumišta .

Strpljivo čekamo početak snimanja serije "Preživeti Beograd", koja će se od 6. oktobra jednom nedeljno emitovati na TV Pink u udarnom terminu.

Autor: M. Đ.

#Nedeljko Bajić

#RTV Pink

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#preživeti beograd

#serija

#Željko Mitrović

'