separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

IZA KAMERA NAJZAHTEVNIJEG PINKOVOG PROJEKTA: Ovako Ivana Dudić koristi pauze od snimanja 'CRVENOG MESECA'! (VIDEO)


Iako se neumorno snima svakog dana, atmosfera koja vlada na setu je odlična, ekipa se odlično uklopila.


Snimanje najzahtevnijeg Pinkovog projekta "Crveni mesec", idejnih tvoraca Željka Mitrovića i Romana Majetića, uveliko traje, a serija će se od sredine septembra emitovati u svakog dana u udarnom terminu na TV Pink. Pored toga što je u Pinkovom kompleksu filmskih studija na gotovo 6.000 m2 eksterijera izgrađena rekonstrukcija velelepne palate hotela Moskva, Beli dvor, jedna cela avenija i nekoliko gradskih ulica, sa svim fasadama, objektima i istorijskim detaljima za potrebe serije "Crveni mesec", ova istorijska drama snimaće se i na lokacijama širom Srbije. Jedna od tih lokacija je i dvorac Lazara Dunđerskog u Kulpinu, gde ekipa vredno snima gotovo ceo dan.

Autor: Pink.rs/ P. N.

U prelepom ambijentu dvorca Dunđerski ekipa uz rad i uživa, a to je pokazala i Ivana Dudić, koja tumači glavnu ulogu - Sofiju Baumen, ćerku austrijskog diplomate u Beogradu. Prelepa Ivana je u pauzi snimanja šetala imanjem, a zatim je došla do kočije sa konjima, koje je počela da mazi. Kako već duže vreme ekipa snima u Kulpinu, očigledno je da se Ivana "sprijateljila" sa konjima, koje je u jednom trenutku čak i timarila, a na snimku se vidi da su i životinje već navikle na nju.

Autor: Pink.rs/Milica Đ

Da je ovo zaista jedan od najzahtevnijih projekata kada je reč o igranom programu, pokazuje i temeljnost ekipe u snimanju svake scene. Pred svaku novu scenu, reditelj i idejni tvorac Roman Majetić sa svakim glumcem prelazi scenario, svaku repliku, usput korigujući ukoliko je potrebno. Roman iz režije pomno prati snimanje svake scene i pomaže glumcima, a sve u cilju da ova serija zaista bude impresivna.

Autor: Pink.rs/Milica Đ

Koliko su glumci ozbiljni i posvećeni ovom projektu, dokaz je i Ivana, koja je pauzu iskoristila da sa partnerom u narednoj sceni vežba dijaloge i pređe scenario. Njih dvoje su u šminkernici ponavljali tekst, sve dok nisu bili pozvani da počnu sa snimanjem.

Iako se neumorno snima svakog dana, atmosfera koja vlada na setu je odlična, ekipa se odlično uklopila - od šminkera, frizera, preko rekvizitera i snimatelja do glumaca i reditelja - svi se odlično slažu i ističu da im je zadovoljstvo da rade na ovako značajnom istorijskom projektu.

Uzimajući u obzir rezultate dosadašnjeg snimanja, sigurni smo da će Željko Mitrović, koji je uz Romana idejni tvorac serije, ispuniti dato obećanje i u roku od neverovatnih 160 do najviše 180 dana, snimiti čak 120 epizoda ove serije. Premijerno prikazivanje zakazano je za sredinu septembra, kada će se serija "Crveni mesec" emitovati svakog dana u prajmtajmu na TV Pink!

Autor: M. Đ.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti