AKTUELNO

Iako se neumorno snima svakog dana, atmosfera koja vlada na setu je odlična, ekipa se odlično uklopila.

Snimanje najzahtevnijeg Pinkovog projekta "Crveni mesec", idejnih tvoraca Željka Mitrovića i Romana Majetića, uveliko traje, a serija će se od sredine septembra emitovati u svakog dana u udarnom terminu na TV Pink. Pored toga što je u Pinkovom kompleksu filmskih studija na gotovo 6.000 m2 eksterijera izgrađena rekonstrukcija velelepne palate hotela Moskva, Beli dvor, jedna cela avenija i nekoliko gradskih ulica, sa svim fasadama, objektima i istorijskim detaljima za potrebe serije "Crveni mesec", ova istorijska drama snimaće se i na lokacijama širom Srbije. Jedna od tih lokacija je i dvorac Lazara Dunđerskog u Kulpinu, gde ekipa vredno snima gotovo ceo dan.

Foto: Pink.rs/ P. N.

U prelepom ambijentu dvorca Dunđerski ekipa uz rad i uživa, a to je pokazala i Ivana Dudić, koja tumači glavnu ulogu - Sofiju Baumen, ćerku austrijskog diplomate u Beogradu. Prelepa Ivana je u pauzi snimanja šetala imanjem, a zatim je došla do kočije sa konjima, koje je počela da mazi. Kako već duže vreme ekipa snima u Kulpinu, očigledno je da se Ivana "sprijateljila" sa konjima, koje je u jednom trenutku čak i timarila, a na snimku se vidi da su i životinje već navikle na nju.

Foto: Pink.rs/Milica Đ

Da je ovo zaista jedan od najzahtevnijih projekata kada je reč o igranom programu, pokazuje i temeljnost ekipe u snimanju svake scene. Pred svaku novu scenu, reditelj i idejni tvorac Roman Majetić sa svakim glumcem prelazi scenario, svaku repliku, usput korigujući ukoliko je potrebno. Roman iz režije pomno prati snimanje svake scene i pomaže glumcima, a sve u cilju da ova serija zaista bude impresivna.

Foto: Pink.rs/Milica Đ

Koliko su glumci ozbiljni i posvećeni ovom projektu, dokaz je i Ivana, koja je pauzu iskoristila da sa partnerom u narednoj sceni vežba dijaloge i pređe scenario. Njih dvoje su u šminkernici ponavljali tekst, sve dok nisu bili pozvani da počnu sa snimanjem.

Iako se neumorno snima svakog dana, atmosfera koja vlada na setu je odlična, ekipa se odlično uklopila - od šminkera, frizera, preko rekvizitera i snimatelja do glumaca i reditelja - svi se odlično slažu i ističu da im je zadovoljstvo da rade na ovako značajnom istorijskom projektu.

Uzimajući u obzir rezultate dosadašnjeg snimanja, sigurni smo da će Željko Mitrović, koji je uz Romana idejni tvorac serije, ispuniti dato obećanje i u roku od neverovatnih 160 do najviše 180 dana, snimiti čak 120 epizoda ove serije. Premijerno prikazivanje zakazano je za sredinu septembra, kada će se serija "Crveni mesec" emitovati svakog dana u prajmtajmu na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Crveni mesec

#Ivana Dudić

#RTV Pink

#Roman Majetić

#Televizija Pink

#glumica

#serija

'