separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

tv

‘ŽIKINA ŠARENICA’ na filmskom festivalu u RAVNOM SELU


Vaša dobra navika – svakog vikenda od 10 do 13 sati na TV Pink


Centar filmskog sveta ovog vikenda je Ravno Selo, pa je karavan emisija “Žikina šarenica” u nedelju, 23. juna upravo tamo da gledaocima TV Pink prenese utiske sa “Film festivala”. O tome će već na početku emisije govoriti Lazar Ristovski - osnivač festivala, njegov sin, reditelj Petar Ristovski - direktor festivala i Marko Čkonjević - umetnički direktor.

Autor: Tanjug

Inače, Ravno Selo je Lazarevo rodno mesto, kome se uvek vraća i za čiju održivost ulaže i finansijska sredstva i trud. Više o ovom živopisnom selu saznaćemo od Zarija Lazovića, predsednik Mesne zajednice, Dragana Bešovića, sekretar i Veselina Crnovčića, lokalnog sveštenika.

Ipak, najbolji predstavnici svakog mesta su sami meštani, pa u emisiji upoznajemo tamošnje stolare, metlare, slikare, vredne žene, istaknute sportiste... Istoričar i kustos Boro Vojnović će nam ispričati neke važne podatke vezane za Ravno Selo, a upoznaćemo i njihovu budućnost – đake osnovne škole, kao i decu iz vrtića koja će izvesti pesmu Đorđa Balaševića “Samo da rata ne bude”.

Autor: Pink.rs

Mnoštvo priloga će obojiti emisiju. Videćemo 3D animaciju lokalnog Doma kulture, Izložbu kostima Borisa Čakširana, gazdinstvo “Ćosić”, Farmu “Mišić”, a sve to će prožimati nastupi etno grupe “Avaz”, KUD “Šove”, Aleksandre Marković, dok legendarna pevačica Neda Ukraden u Ravno Selo dolazi sa unukama.

Mnogo je razloga da i ovaj vikend provedete uz vašu dobru naviku – “Žikinu šarenicu”.

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti